VPRAŠANJA, NA KATERA JE TREBA ODGOVORITI, PREDEN ODOBRITE "ZVARKE" ZA KATERO KOLI STAROSTNO SKUPINO!Največji slon v sobi


Prisilno cepljenje 28 milijonov otrok z NEODOBRENIM "CEPIVOM",

da bi v "najboljšem primeru" rešili le 14 življenj zaradi COVID-a je norost.


Tveganja: Kratkoročna in dolgoročna, znana in neznana

Prednosti: Vse hipotetične.


Dejstvi, da je CDC/FDA varnostni nadzor popolnoma odpovedal in ne more niti zaznati smrti, kot prijavljeni stranski učinek po cepljenju , sploh ne prispevata k zaupanju javnosti.


Dr. Peter Schirmacher je dokončno ugotovil,

da 30 % do 40 % smrti po cepljenju je povzročilo cepivo.


Tudi po tem, ko so to vedeli, FDA in CDC še vedno ni mogel zaznati tega kritičnega varnostnega signala, je to dejstvo, ki je zakrbljujoče za ves svet.Drugi sloni v sobi


1. Razmerje tveganja in koristi za starost od 5 do 11 let temelji izključno na hipotezi.


2. Več kot 50 % teh otrok v tej starostni skupini je do sedaj že prebolelo COVID-19 in so imuni. To pomeni, da bi v najboljšem slučaju lahko rešili življenja zgolj 14 otrok.


3. FDA domneva, da je miokarditis edini stranski učinek. Ne upošteva katerega koli od stranskih učinkov, kot so smrt, pljučna embolija, srčni zastoj, intrakranialna krvavitev itd. Vzroke smrti v 14 primerih smrti otrok, ki jih je analiziral in navedel CDC.


4. Na svojih sestankih nikoli ne govorijo o URF (UnderReported Factor - Faktor premalo prijavljenih). To je nesmiselno. Brez analize tveganja/koristi ne morete narediti izračun URF. "Izgovor", ki ga dajejo, je, da VAERS zgolj generira opozorilne signale, vendar pa so v predstavitvi sami dokazali, da je pri VSD podobno premalo prijavljenih. Ne obstaja "zakon", ki pravi, da ne morete oceniti pogostosti dogodkov, če prijave iz VAERS, pomnožite z URF 41.


5. Analize tveganja in koristi so nesmiselne glede na to, da pri FDA sploh niso preverili Pfizerjevih podatkov o učinkovitosti.


6. FDA ni preveril imunološke analize za delta različico in uporablja test, ki še ni potrjen.


7. Nobene potrebe ni, da bi EUA (Emergency Use Authorization - Dovoljenje za uporabo v izrednih razmerah) širili še na starostno skupino otrok, od 5 do 11 let. Vsak starš, ki verjame, da so cepiva proti COVID-u resnično varna in učinkovito lahko preprosto uporabi odobreno cepivo brez oznake.


8. Vsiljevanje je nepotrebno. Ni nobene analize, ki bi pokazala pozitivno razmerje tveganje/koristi od obveznega cepljenja, kadar ni podlage med razmerjem tveganja in koristi neposrednega cepljenja.


9. Kje je dolgoročna analiza tveganja in koristi?


10. Preizkusi za otroke niso bili opravljeni tako kot bo morali biti. Potrebujemo konkretne preizkuse ki prikazujejo tveganje in korist.


11. Prišlo je do izigravanja poskusov. Če ste bili poškodovani po prvem odmerek, so vas izločili iz preskušanja. To ni prav.


12. Varnostni nadzor je zelo pokvarjen.


13. Ljudje na FDA in CDC vedno znova ignorirajo vse poskuse seznanitve z varnostnimi opozorili. Zakaj?


14. Če bo odobreno, bomo porabili 2 milijarde dolarjev, da bomo ubili na tisoče otrok. Osupljivo.


Shranite si celoten dokument, 168 strani v PDF formatu:

VRBPAC-10-26-21
.pdf
Download PDF • 11.85MB

DELITE !!!

199 views0 comments