V SLOVENIJI NI IZREDNEGA STANJA, COVID NI NA SEZNAMU NALEZLJIVIH BOLEZNI! CEPIVA-KRIMINAL? REŠITEV?V Sloveniji NI RAZGLAŠENO VOJNO ALI IZREDNO STANJE!


Na vprašanja poslana 5.2.2021 so iz urada Predsednika Republike Slovenije odgovorili 5.3.2021. V zadnjem stavku je jasno navedeno, da"V Republiki Sloveniji NI (bilo) razglašeno vojno ali izredno stanje."

DOVOLJENJE ZA UPORABO NEODOBRENEGA IZDELKA V IZREDNIH RAZMERAH!

NOBENO OD REKLAMIRANIH CEPIV NI ODOBRENO,

KER SO TESTIRANJA NA ŽIVALIH NAMENSKO PRESKOČILI,

KER POZNAJO KATASTROFALNE REZULTATE IN KER

TESTIRANJA NA LJUDEH ŠE POTEKAJO.OBJAVLJEN JE TUDI DOKUMENT ZA ASTRAZENECO, KJER JE RAZVIDNO, DA SE BODO TESTIRANJA KONČALA MARCA 2024!


IZSEK IZ OBJAVE:

" Ker pa poleg javnosti, tudi zdravnike verjetno zanima kaj več o produktu AstraZeneca, pa poleg nekaj izsekov iz uradnega dokumenta, objavljamo tudi kompleten PDF dokument, katerega si lahko shranite in delite naprej!"

SHRANITE SI LAHKO KOMPLETEN DOKUMENT :

ZA PACIENTE, ZA MEDICINSKO OSEBJE IN

ZA PROIZVAJALCE NALEPK IN MARKETINŠKE DELAVCE


https://www.odpriteoci.com/post-1/na-voljo-so-novi-naboji-astrazeneca-za-rusko-ruleto-z-vašim-zdravjem-plodnostjo-ali-celo-življenjemNASLEDNJE DEJSTVO, TO KAR REKLAMIRAJO KOT CEPIVO, SPLOH NE USTREZA DEFINICIJI CEPIVA!

BOLJ PRIMERNA STA IZRAZA:

MEDICINSKA NAPRAVA ALI GENSKA TERAPIJA


prof. dr. Dolores Cahill,

predsednica Svetovne Zveze Zdravnikov:

"TO NI CEPIVO!"

Prof. dr. Dolores Cahill je svetovno znana strokovnjakinja za razvoj in avtomatizacijo proteomične tehnologije z visoko zmogljivostjo, nizke vsebnosti beljakovin in njihovo biomedicinsko uporabo, vključno z odkritjem in diagnostiko biomarkerjev.

https://www.odpriteoci.com/post-1/prof-dolores-cahill-predsednica-svetovne-zveze-zdravnikov-to-ni-cepivo


dr. David Martin:

"TO SPLOH NI CEPIVO, ampak gre za mRNA paket v ovojnici maščobe, kateri se dostavi v celico, TO JE MEDICINSKA NAPRAVA, katera je bila narejena tako,da stimulirala človeške celice, da začnejo proizvajati patogene."

dr. Judy Mikovitz:

"Med drugim lahko direktno povzroči MULTIPLOSKLEROZO, LOU GEHRIGOVA BOLEZEN, ALZHEIMERJEVO BOLEZEN, TO JE ODRAZ TE PATOGENE OVOJNICE, POVROČA LAHKO TUDI POSPEŠENA RAKASTA OBOLENJA! TO JE ODRAZ TEGA DELCA VIRUSA, SAMO TE SINTEZE, ZA KATERO VEMO, DA TO POVZROČA ŽE DESETLETJA! "

"OKUŽENI Z BOLEZNIJO, DOBESEDNO !"

DR. JUDY MIKOVITZ


https://www.odpriteoci.com/post-1/dr-david-martin-to-sploh-ni-cepivo-ampak-naprava-ki-bo-povzročila-da-boste-zboleli
mag. Karin Rižner, univ.dipl.biol.:

"To ni cepivo, to je genska terapija!"

https://www.odpriteoci.com/post-1/intervju-z-mag-karin-rižner-univ-dipl-biol-to-ni-cepivo-to-je-genska-terapijaSVARILO ZDRAVNIKOV GLEDE CEPIVA:

https://www.odpriteoci.com/post-1/svarilo-zdravnikov-glede-cepiva-cenzurirajo-ali-celo-prepovedujejo-utišati-želijo-strokovnjakeCOVIDA, KOVIDA, CORONE, KORONE, SARS COV 2, SARS KOV 2

NI NA SEZNAMU NALEZLJIVIH BOLEZNI


ZAKON O NALEZLJIVIH BOLEZNIH
.pdf
Download PDF • 258KB

PRAV TAKO NIČ OD TEGA NE NAJDETE NA STRANI NIJZ:

https://www.nijz.si/sl/podrocja-dela/nalezljive-bolezni/nalezljive-bolezni-od-a-do-z-nalezljive-bolezni-po-skupinahZARADI VSEH NAVEDENIH DEJSTEV SE UPRAVIČENO SPRAŠUJEMO:

ALI CEPLJENJE POMENI ODREŠITEV ALI GRE ZA NAJHUJŠI KRIMINAL

ZLOČIN NAD ČLOVEŠTVOM


VESELIMO SE ODPRTJA NAJBOLJ SLAVNE SODNE DVORANE,

KJER SO ŽE SODILI ZA TOVRSTNE ZLOČINE,

NÜRNBERG 9.9. 2021229 views0 comments