V RUANDI IZVAJAJO PRISILNO CEPLJENJE...
Deutsche Welle (DW) se je pogovarjal z večimi v Ruandi, ki so povedali, da so jim na silo injicirali cepivo proti COVID-19.

En moški iz okrožja Muhanga v južni provinci Ruande je za DW povedal, da je bil ob cepljenju vklenjen.

"Okoli 4. ure zjutraj je naš vodja lokalne skupine brcnil v moja vrata," je dejal. "Mislil sem, da so lopovi, ker sem še spal. Pred vrati so stali trije ljudje, naročili so mi, naj grem v pisarn sektorja, predali so me varnostnikom in mi povedali, da bom cepljen. Proti moji volji."

Pet policistov in šest civilistov ga je nato obkolilo in mu ukazalo, da gre v sobo.

"Navalili so name in me vlekli po tleh, lotili so se me, kolena so mi zarivali v hrbet in povsod, ko so mi lisice vrezale globoke rane okoli zapestja," je dejal. "Skušali so me celo zadušiti." Po njegovi izjavi so nato prišli zdravniki in mu vbrizgali cepivo proti COVID-19.

"Popolnoma smo zavrnili cepiva in namesto tega prosili vojake in policijo, naj nas ustrelijo ali utopijo do smrti. Organizirali smo demonstracije, a so rekli, da nas ne bodo ustrelili," je za DW povedal drugi moški. Povedal je, da je bila njegova skupina prisiljeno cepljena.

"Ko so ugotovili, da si nismo pripravljeni premisliti, so pripeljali veliko policistov in so nas vklenili smo bili," je dejal. "Policisti so nas spravili na tla in nas cepili."Vir: Deutche Welle

https://www.dw.com/en/rwanda-forcibly-vaccinating-people-against-covid-victims-say/a-60413978

411 views0 comments