Ni se še začelo, bliža pa se hitro - NÜRNBERG 2! Do konca leta bodo ustanovili mednarodni tribunal

Updated: Dec 5, 2021Novice iz portala ISTINOM PROTIV LAŽI so bile preuranjene, mednarodni tribunal naj bi bil sestavljen do konca leta, kot je navedla iniciativa slovenskih pravnikov.

Sojenja se še ni začelo, a ta čas se hitro bliža !!!
Več kot tisoč odvetnikov, deset tisoč medicinskih strokovnjakov pod vodstvom dr. Reiner Fuellmich-a so sprožili sodni postopek proti CDC, WHO in Davos skupin zaradi zločinov proti človeštvu. Fuellmich in njegova ekipa se bodo osredotočili na zavajujoč PCR test in navodilo zdravnikom, naj vsako smrt zaradi pridruženih bolezni označijo kot smrt zaradi Covida, kot goljufijo. Vse goljufije temeljijo na lažnih PCR testih: lockdown-i, omejitev gibanja, poniževanje, psihično nadlegovanje, zapiranje domov za upokojence, število okuženih ...


Lažni PCR test je temelj , katerega želi dr. Fuellmich ga želi zrušiti med sojenjem. Ko se temelj poruši, pade tudi hiša. PCR ni bil nikoli zasnovan za odkrivanje patogenov in je 100 % netočen v 35 ciklih. Vsi testi PCR, ki jih je nadziral CDC, so bili nastavljeni na 37 do 45 ciklov. V Franciji celo na 50 ciklov. CDC priznava, da testi v 28 ciklih niso dovoljeni za pozitiven zanesljiv rezultat. Samo to izniči več kot 90 % domnevnih primerov covida/"okužb", zasledenih s tem napačnim testom.


Poleg lažnih testov in lažnih potrdili o smrti je tudi "eksperimentalno" cepivo v nasprotju z 32. členom Ženevske konvencije. V skladu s členom 32 Ženevske konvencije IV iz leta 1949 je prepovedano "pohabljanje in medicinski ali znanstveni poskusi, ki niso potrebni za zdravljenje zaščitene osebe". Po 147. členu je izvajanje bioloških poskusov na zaščitenih osebah resna kršitev konvencije. Hkrati se je začelo sojenje v Parizu.


"Eksperimentalno" cepivo krši vseh 10 točk Nürnberškega kodeksa,

ki predvideva smrtno kazen za tiste, ki želijo kršiti te mednarodne zakone.


"Cepivo" ne izpolnjuje naslednjih petih zahtev, da bi se lahko štelo za cepivo

in po definiciji ustreza medicinskemu "eksperimentu" in preizkušanju:


Zagotavlja imunost proti virusu

To je "puščajoča" genska terapija, ki ne daje imunosti proti Covidu in trdijo, da zmanjšuje simptome, a je kljub temu zdaj 60 % bolnikov, ki potrebuje nujno oskrbo ali intenzivno nego zaradi covid okužbe, dvakrat cepljenih .


Ščiti prejemnike pred okužbo z virusom.

Ta genska terapija ne zagotavlja imunosti in dvojno cepljeni ljudje lahko še vedno zbolijo in širijo virus.


Zmanjša umrljivost zaradi virusne okužbe

Ta genska terapija ne zmanjša umrljivosti zaradi okužbe. Umirajo tudi tisti, ki so bili dvakrat cepljeni proti Covidu.


Zmanjša cirkulacijo virusa.

Ta genska terapija še vedno omogoča širjenje virusa, ker nudi ničelno imunost proti virusu.


Zmanjša prenos virusa

Ta genska terapija še vedno omogoča prenos virusa, ker nudi ničelno imunost proti virusu.


Ponovimo še kršitve Nürnberškega zakonika kot si sledijo:


1: Potrebno je prostovoljno informirano soglasje

Nobena oseba ni prisiljena na zdravniški pregled brez informiranega soglasja. Mnogi mediji, politični in nemedicinski ljudje govorijo ljudem, naj se cepijo. Brez seznanitve z informacijami o škodljivih učinkih ali nevarnostih te genske terapije. Od njih slišiš le - "varno in učinkovito" ter "koristi prevladajo nad tveganji". Države uporabljajo izolacijo, prisilo in grožnje, da prisilijo ljudi, da sprejmejo to cepivo, ali jim prepovejo sodelovanje v svobodni družbi v skladu z mandatom cepilnega potnega lista ali zelene karte. Med nürnberškimi procesi so bili preganjani celo mediji, njihovi zaposleni pa so bili obsojeni na smrt zaradi laganja javnosti, skupaj s številnimi zdravniki in nacisti, ki so bili spoznani za krive zločinov proti človeštvu.


2: Priti do plodnih rezultatov, ki jih ni mogoče doseči na druge načine

Kot je navedeno zgoraj, genska terapija ne izpolnjuje meril za cepivo in ne nudi imunosti proti virusu. Obstajajo tudi druga zdravila, ki dajejo plodne rezultate proti Covidu, kot so Ivermectin, vitamin D, vitamin C, cink in okrepljen imunski sistem za gripo in prehlad.


3: Osnovni poskusi o rezultatih poskusov na živalih in naravni zgodovini bolezni

Ta genska terapija je preskočila testiranje na živalih in je šla neposredno na poskuse na ljudeh. V študiji mRNA, ki jo je uporabil Pfizer - kandidatna študija o mRNA z opicami rezus makaki, ki uporabljajo mRNA BNT162b2 in v tej študiji so vse opice razvile pljučnico, vendar so raziskovalci menili, da je tveganje majhno, ker so bile mlade zdrave opice, stare 2-4 leta. Izrael je uporabil Pfizer, Mednarodno sodišče pa je sprejelo zahtevo za 80 % prejemnikov, ki imajo pljučnico zaradi injiciranja te genske terapije. Kljub temu zaskrbljujočemu razvoju je Pfizer še naprej razvijal svojo mRNA za Covid brez testiranja na živalih.


4: Izogibajte se nepotrebnemu trpljenju in poškodbam

Od uvedbe poskusa je na seznam v CDC-jevega sistema za poročanja - VAERS v Združenih državah bilo prijavljenih več kot 10.000 smrti in več kot 300.000 poškodb zaradi cepiva (le 1%).

V EU so poročali o več kot 28.000 smrti in več kot 2.600.000 poškodovanih, od tega 50 % resno. To je resna kršitev tega kodeksa.


5: Poskus se ne izvede, če obstaja razlog za domnevo, da bo prišlo do poškodbe ali smrti

Glej 4. točko, na podlagi medicinskih podatkov, ki temeljijo na dejstvih, ta genska terapija povzroča smrt in poškodbe. Pretekle študije mRNA kažejo tudi več tveganj, ki so bila spregledana za ta trenutni eksperimentalni genski eksperiment. Študija o beljakovinah SARS-CoV-1 iz leta 2002 je pokazala, da povzročajo vnetje, imuno patologijo, krvne strdke in motijo ​​​​izražanje angiotenzina 2. Ta poskus telo prisili, da proizvede to trdo beljakovino, ki podeduje vsa ta tveganja.


6: Tveganje ne sme nikoli prevladati nad koristmi

Covid-19 ima stopnjo okrevanja 98-99%. Poškodbe zaradi cepljenja, smrt in škodljivi stranski učinki genske terapije z mRNA bistveno presegajo to tveganje. ZDA in EU sta prepovedali uporabo "puščajočih" cepiv za uporabo v kmetijstvu zaradi študije Mareka Chickena, ki kaže, da se pojavljajo "vroči virusi" in različice ... zaradi česar je bolezen še bolj smrtonosna. Vendar pa je CDC to zanemaril za človeško uporabo, saj se dobro zaveda, da obstaja tveganje za nove smrtonosnejše različice, ki so posledica "puščanja" cepiv. CDC se popolnoma zaveda, da uporaba neprepustnega cepiva olajša nastanek vročih (smrtonosnih) sevov. Vendar so to zanemarili, ko gre za ljudi


7: Priprave je treba izvesti tudi proti oddaljeni možnosti poškodbe, invalidnosti ali smrti

Priprav ni bilo. Ta genska terapija je preskočila študije na živalih. Tretja faza kliničnih preskušanj farmacevtskih družb na ljudeh ne bodo zaključena do leta 2022/2023. Ta "cepiva" imajo dovoljenje za uporabo samo po Zakonu o uporabi v nujnih primerih in so vsiljena napačno obveščeni javnosti. NI odobreno s strani FDA.


8: Poskus morajo izvesti znanstveno usposobljene osebe

Politiki, mediji in akterji, ki trdijo, da je to varno in učinkovito cepivo, niso kvalificirani. Propaganda ni medicinska znanost. Številna maloprodajna mesta, kot so Walmart in centri za cepljenje, niso usposobljeni za dajanje eksperimentalnih medicinskih genskih terapij neobveščeni javnosti.


9: Vsakdo mora imeti svobodo, da kadar koli konča eksperiment

Kljub neodobravanju več kot 85.000 zdravnikov, medicinskih sester, virologov in epidemiologov - eksperiment še ni končan. Pravzaprav je trenutno veliko poskusov spremembe zakonodaje, da bi uvedli skladnost glede cepljenja. To vključuje obvezno in prisilno cepljenje. Ponovitve eksperimentalnih 'posodobitev' so načrtovane vsakih 6 mesecev, brez obzira na naraščajoče število smrti in poškodb, ki jih je ta poskus že povzročil. Te "update" injekcije bodo dane brez kakršnih koli kliničnih preskušanj. Upamo, da bo to novo sojenje v Nürnbergu končalo ta zločin proti človeštvu.


10: Znanstvenik mora kadar koli dokončati poskus,

če obstaja verjeten vzrok za poškodbo ali smrt

Iz statistike je razvidno, da ta poskus povzroča smrt in poškodbe, vendar se vsi politiki, farmacevtske družbe in tako imenovani strokovnjaki ne trudijo preprečiti, da bi ta eksperiment genske terapije še naprej škodoval napačno obveščeni javnosti.


Ni poti nazaj, prva obravnava je bila, druga, tretja, naslednja ... koliko časa bo sojenje trajalo je odvisno od sodnikov. In malo jih je poštenih. A pomembno je, da se je začelo in se mora končati, končalo pa se bo z zmago resnice nad lažmi, dobrega nad zlim, svetlobe nad temo. Sojenje v Nemčiji je pomembno za vso Evropo, za svet. Zločincem se sodi za zločine proti človečnosti, genocid, iztrebljanje prebivalstva.


Vir: ISTINOM PROTIV LAŽI

http://istinomprotivlazi.info/component/k2/1246-u-ponedjeljak-21-11-2021-zapoceo-proces-nurnberg-ii-potpuna-blokada-glavnih-medija?fbclid=IwAR1O8JegA9e5_3fUVyLTXdZ6LogPtgbnjyrECxx989UgynvEwJM3ReisOrcČe se še ni zgodilo, se bo pa kmalu...


Civilna iniciativa slovenskih pravnikov:


NAJAVA DR. REINERJA FÜLLMICHA

In ne, NE gre za Nürnberg 2Do konca leta bodo ustanovili mednarodni tribunal s pravimi sodniki, državnimi tožilci, odvetniki, pričami in izvedenci. Potekalo v več delih, lahko se bo postavljalo vprašanja, izražalo mnenja. Novico je objavil v sklopu 80. zaslišanja, ki je bilo ta petek, 26.11.2021.


Da se bo lahko sodilo zločincem na procesu, ki ga poznamo kot Nürnberg 2,

so potrebne AKTIVNOSTI LJUDSTVA, ki bo z državljansko nepokorščino, protesti in drugimi oblikami izražanja mnenja in volje, sporočilo oblastem,

da se ne gredo več te pokvarjene igre.


Torej najprej zmaga ljudstva, potem sledijo procesi, na katere se že več kot leto dni z obsežnim dokaznim gradivom pripravlja dr. Füllmich in njegova ekipa.


Civilna iniciativa slovenskih pravnikov

https://www.facebook.com/groups/202215498310545

https://www.cisp.si/2021/
SPOROČIMO JIM, DA TE UMAZANE IGRE NE BOMO IGRALI !!!
27,369 views0 comments