V 89 letu se je poslovil prof. Luc Montagnier, nobelov nagrajenec, virolog


Prejšnji mesec je v Luksemburgu govoril o programu cepljenja:


„To je množična kampanja s tržnimi pravili za prodajo in vsiljevanje izdelkov, ki ubijajo. Na srečo ne ves svet, ampak starejše in zdaj mlajše, športnike in celo otroke."
Z velikim spoštovanjem in ljubeznijo izrekam iskreno sožalje njegovi družini in tistim, ki so ga poznali. Zelo občudovan in pogumen človek.


Nobelov nagrajenec za medicino za odkritje aidsa, profesor Luc Montagnier, je bil v sredo, 12. januarja, povabljen v luksemburški parlament, da spremlja vlagatelje peticij, ki so se izrekli proti obveznemu cepljenju. Govoril je o cepivih proti kovidu.

Luc Montagnier je v svojem govoru dejal:

»Ta cepiva so strupi. To niso prava cepiva. Tehnologija mRNA omogoča, da se njeno sporočilo nenadzorovano prepisuje po telesu. Nihče ne more za vsakega izmed nas reči, kam bodo šla ta sporočila. To je torej strašna neznanka. In pravzaprav se zdaj učimo, da je to delo, objavljeno pred več kot enim letom, da te mRNA vsebujejo območje, ki ga lahko imenujemo prion, kar je območje, ki lahko na nepredvidljiv način uvaja modifikacije beljakovin. Kot zdravnik sem poznal 21 ljudi, ki so prejeli 2 odmerka cepiva Pfizer, še ena oseba je prejela Moderno. 21 jih je umrlo zaradi Creutzfeldt-Jakobove bolezni, ki jo povzročajo prioni. 3 cepiva Pfizer, AstraZeneca, Moderna vsebujejo zaporedje, ki ga informacijska tehnologija identificira kot transformacijo v prion. Zato obstaja znano tveganje za zdravje ljudi."

Nobelov nagrajenec se je uvodoma zahvalil za povabilo na tako pomembno srečanje, kot je dejal, ne le za Luksemburg in Evropo, ampak za ves svet. Dodal je, da je zanj kot zdravnika še kako pomembno, "da se o medicinski etiki razpravlja o tem, da smo del Hipokratovega načela "Primum non nocere" najprej, ne škodi", vezani na prisego, ki smo jo dali. Spoštovati moramo etiko medicine, da skrbimo in zdravimo, toda to, kar se dogaja danes, je popolnoma nasprotno."

posnetek iz Luksemburga


1,926 views0 comments