UKRAJINA: Harkov je še vedno največje znano središče grafenskega biološkega orožja v Vzhodni EvropiIskreno upam, da bo ta ključna objava povzročila revizijo tega, kako večina opazovalcev gleda na novejšo zgodovino Ukrajine.


Zelensky ni junak, je pokvarjen, grd primerek,

katerega so ga sprejeli medse običajni osumljenci.


Biden ni demokratičen politik, je izprijen starec s pohlepnim sinom.


Putin ni prijetna oseba, vendar noče videti posilstva svojih rojakov.


EUNATO je ekspanzionistično cesarstvo z zablodami o hegemoniji,

ki jih od zadaj potiska Neizvoljena država ZDA.


Biolaboratoriji v Ukrajini so neločljivo povezani z

izvorom Covid-19 in vsebino mRNA/grafenskih "cepiv".


Zdi se, da vse poti od CDC, FDA, CIA, MI6 in britanskih regulatorjev za zdravila

vodijo nazaj do "Velikega Reseta". Toda ta dogodek vodijo denarni psihopati.


Ukrajina ni le odvračanje pozornosti, ampak, natančneje,

še ena razsežnost genocidnega biološkega orožja.


Zločinska družina Biden in njeni zavezniki Tajne države kradejo ukrajinsko ljudstvo od približno leta 2015, ko je bil "Zaspani" Joe še vedno podpredsednik ZDA pri Baracku Obami. To so počeli na štiri glavne načine:

Dvig desetine milijonov dolarjev, ukradenih ukrajinskemu ljudstvu v zameno za lažne „svetovalne storitve“ prek finančnih „luknj“ – opranih s pomočjo bank v različnih državah, nato pa prenesenih na račune ameriškega podjetja, ki je v lasti in v celoti pod nadzorom družina Biden.

Z uporabo moči in vpliva nekdanjega predsednika Ukrajine Petra Porošenka. Skrivnostno posneti telefonski pogovori med Porošenkom in nekdanjim podpredsednikom ZDA Joejem Bidenom so bili posredovani ukrajinskemu sodstvu, ki ponazarjajo, kaj se evfemistično imenuje "zunanje upravljanje" - to je, da se ameriškim tajnim službam daje "carte blanche" za gradnjo (in najem za biolaboratorije). ) in pridobitev večjega nadzora nad raziskavami in razvojem grafena, ki se večinoma nahajajo v Harkovu.

Korupcijske prevare, ki segajo do milijarde dolarjev, so povezane z goljufivo nabavo poslov s premogom in plinom, zaradi katerih Ukrajinci še vedno plačujejo 30 % višje cene kot sicer. Mnogi visoki ukrajinski in ameriški uradniki so s to metodo v več letih nagrabili osupljive vsote denarja.

Ukrajinski uradniki so v skladu s svojim dolgoletnim slovesom pohlepne korupcije v vseh smereh utajili na stotine tisoč dolarjev, ki jih je ameriška država namenila za tehnično pomoč pri razvoju biološkega orožja. Nekaj ​​tega denarja je bilo nato porabljeno za podkupovanje urada generalnega tožilstva Ukrajine, da je pogledalo stran.

Denarna korupcija je, priznajmo si, večdimenzionalna stvar.
In nikjer bolj kot v Ukrajini, ki je naklonjena EUNATO.

Vir: The Slog

https://therealslog.com/2022/03/06/ukraine-a-parallax-view-of-zelensky-biden-nato-covid19-graphene-debris-and-the-new-world-order/
Se vsi spomnite Graphena, zagotovo? To so ostanki VSEH glavnih cepiv, haha, ki niso cepiva, vendar se zdi, da so vzrok smrti pri tistih v srednjih letih, ki se v Združenem kraljestvu povečale za približno 300 %.

Vidite ljudje, vsi prehitro gledamo na Ukrajino kot na čisto odvračanje pozornosti .... in to je vsekakor dobro: verjetno so Fauci, Trudeausi in Whittyji na tem svetu v zadnjem tednu bolje spali.

Toda v resnici je to ista zgodba, ki se odvija na različnih frontah: višji igralci na Wall Streetu označujejo Pfizer in Moderno, ker je kongres uspešno prejel prekleto testno dokumentacijo o "cepivih", ki kaže, koliko so lagali o rezultatih, vsebini in učinkovitosti testov. Statistiki Whitehalla postajajo poskočni zdaj, ko pogrebniki in zavarovalniški šefi svojo statistiko smrti označujejo kot "očitno namerno zavajajočo". Matt Hancock je videti zelo zaskrbljen zaradi podatkov o zasebnih testih, ki so bili posredovani "Met" policiji (Scotland Yard), ki izkazujejo jasne dokaze o genocidu.

Grafen v kombinaciji s klici vročine je očitno diabolična pijača. Putin zelo močno namiguje, da zahodne nevladne organizacije zbirajo podatke o ruskem DNK z namenom vojaške uporabe orožja, ki škoduje samo sovražniku. Drugi opažajo, da nekatere skupnosti v večkulturnih družbah dobivajo zelo različne serije mRNA od drugih. Bidenova ukradena volilna zmaga je neposredno povezana z obnašanjem njegove družine v prejšnjih ukrajinskih režimih: Hunter Biden je nenadoma postal najstarejši praporščak v mornarici Združenih držav, pri 42 letih, ker drugače ne bi smel zakonito nositi šifriran Blackberry z vojaškimi komunikacijami….kar počne že nekaj časa. Ko je Rudy Giuliani odšel v Ukrajino, da bi preiskoval koruptivne posle Hunterja Bidena z Burismo, ga je Kolomojski "poučil" ... isti človek, ki pere s podkupninami zbrano bogastvo Kelenskega. Ni čudno, da ni prišel daleč."

Vir: Telegram kanal Robin Minotti, dr. Mike Yeadon, Cory Morningstar

https://t.me/exsposingthetruth/1259591,776 views0 comments