Ugotovitve kliničnih testiranj Pfizerja za mladostnike: 1 od 9 cepljenih utrpel hud stranski učinek!

SEZNANITE SE Z NEVARNOSTJO:

Klinična testiranje mladine (starosti 12-15)

podjetij Pfizer-BioNtech za kovid "cepiva"


1 od 9-ih cepljenih mladostnikov

je utrpel za resno posledico po cepljenju

Med resnimi stranskimi učinki so tudi: vročina višja kot 38,9 C, bruhanje, ki zahteva IV -hidracijo, driska šestkrat ali večkrat dnevno, huda utrujenost, hujši glavoboli, hujše bolečine v mišicah ali bolečine v sklepih, ki onemogočajo vsakodnevne aktivnosti.


ZDRAVNIKI ZA INFORMIRANO SOGLASJE - Physicians for Informed Consent (PIC), izobraževalna neprofitna organizacija, osredotočena na znanost in statistiko, je pred kratkim objavila posodobitev svoje izjave o tveganjih za cepiva proti virusu COVID-19 Pfizer-BioNTech, ki vključuje ključna vprašanja in odgovore o podatkih iz kliničnih testiranj. Cepivo Pfizer COVID-19 je prvo cepivo proti COVID-19, ki je prejelo razširjeno dovoljenje za uporabo v nujnih primerih (EUA) za mladostnike; vendar cepivo še vedno ni odobreno s strani FDA.Izjava PIC: Pfizer-BioNTech o "cepivih" proti COVID-19 (VRS) odgovarja na pomembna vprašanja, kot so:


Kako učinkovito je "cepivo" pri otrocih, odraslih in starejših?

Ali je "cepivo" učinkovito pri preprečevanju hospitalizacij in smrti?

Je "cepivo" učinkovito in varnejše od virusa COVID-19?

Ali "cepivo" preprečuje širjenje virusa?


Posodobljeni dokument kaže, da je pri otrocih, starih od 12 do 15 let, klinično testiranje cepiva Pfizer COVID-19 pokazalo, da je skupna incidenca hudih neželenih dogodkov v dvomesečnem obdobju opazovanja 10,7% ali 1 od 9 v skupini cepljenih. Poleg tega je bila incidenca COVID-19 v necepljeni skupini 1,6%; zato so v skupini, ki je bila cepljena, opazili skoraj sedemkrat hujše neželene dogodke, kot pa v skupini, ki ni bila cepljena.


Poleg tega, ker je bilo v kliničnem preskušanju opaženih le okoli 1.100 cepljenih otrok, starih od 12 do 15 let, je bilo v preskušanje vključenih premalo otrok, da bi lahko dokazali, da je cepivo varnejše od bolezni pri otrocih, starih od 12 do 15 let . Možnost, da bo otrok od 0 do 17 let zbolel za SARS-CoV-2 in umrl zaradi COVID-19, je 1 na 290.000.


Vsakdo, ki razmišlja o cepivu proti COVID-19, mora biti obveščen o znanih in možnih koristih in tveganjih ter o obsegu, v katerem so koristi in tveganja neznani. Na primer, klinično testiranje ni imelo dovolj statistične moči za merjenje sposobnosti cepiva za preprečevanje hospitalizacij in smrti ter ni ocenilo, ali cepivo preprečuje asimptomatsko okužbo ali širjenje (prenos) virusa.

"PIC si prizadeva, da bodo dostopni podatki dostopnejši vsem, ki raziskujejo cepiva proti COVID-19," je dejal dr. Shira Miller, ustanoviteljica in predsednica PIC. "Naš jedrnat, bralcem prijazen dokument pomaga izvajalcem zdravstvenih storitev in staršem pri sprejemanju informiranih odločitev za otroke, za katere skrbijo."Pfizer


SHRANITE SI KOMPLETEN DOKUMENT V PDF OBLIKI

Pfizer-COVID-19-Vaccine-Risk-Statement-PDF
.pdf
Download PDF • 363KB

ModernaSHRANITE SI KOMPLETEN DOKUMENT V PDF OBLIKI

Moderna-COVID-19-Vaccine-Risk-Statement
.pdf
Download PDF • 467KB

JanssenSHRANITE SI KOMPLETEN DOKUMENT V PDF OBLIKI

Janssen-Johnson-Johnson-COVID-19-Vaccine-Risk-Statement
.pdf
Download PDF • 374KB


DEJSTVA O COVID 19
SHRANITE SI KOMPLETEN DOKUMENT V PDF OBLIKI

PIC-COVID-19-Disease-Information-Statement-DIS-August-2021
.pdf
Download PDF • 418KB


Vir: spletna stran Physicians for Informed Consent

https://physiciansforinformedconsent.org/physicians-for-informed-consent-updates-its-pfizer-biontech-covid-19-vaccine-risk-statement-for-healthcare-providers-and-families/


DELITE NAJ VSI VIDIJO REALNE PODATKE!

900 views1 comment