Tri študije so potrdile in dokazale, da KOVID ZVARKI NISO UČINKOVITI !!!

Diplomantka univerze Yale, ki je tudi doktorirala na univerzi Princeton in doktorirala na Medicinski fakulteti Univerze John Hopkins, je objavila članek, v katerem zaključuje, da je uvajanje obveznega cepljenja škodljivo in krši zakon zaradi odličnega znanstveno-raziskovalnega prispevka, ki jasno dokazujejo, da cepiva ne preprečujejo okužbe ali prenosa Covid-19.

Nina Pierpont, dr. med. je 9. septembra objavila članek, v katerem je analizirala različne študije, objavljene avgusta 2021, ki dokazujejo, da se domnevna varianta Delta Covid-19 izogiba trenutnim injekcijam Covid-19, ki so v ponudbi, in zato ne preprečujejo okužbe ali prenosa Covid19.


Doktorica medicine je v svojem objavljenem prispevku pojasnila,

da je namen cepiv doseči dva cilja:


Zaščititi cepljeno osebo pred boleznijo

Preprečiti, da bi se cepljeni okužili in jo prenašali na druge.


Doktorica medicine navaja, da čredna imunost ne bo dosežena s cepljenjem, ker nove raziskave v več okoljih kažejo, da domnevna varianta Delta povzroča zelo visoko virusno obremenitev, ki je pri cepljeni populaciji prav tako visoka kot pri necepljenim prebivalstvom.


Zato po mnenju Nine Pierpont (doktorica znanosti) obvezno cepljenje; na primer takšno, ki je zdaj v Združenem kraljestvu uveljavljeno za vse osebje oskrbovalnega doma, nima nobene utemeljitve, ker cepljenje posameznikov ne ustavi, niti ne upočasni širjenja domnevne prevladujoče različice Delta Covid-19.


Zaradi tega je doktorica medicine zaključila, da je naravna imunost veliko boljša zaščita kot cepljenje, saj vsi resno oboleli za Covid-19 proizvedejo zdravo raven naravne imunosti.


Nine Pierpont (MD, PhD) navaja tri študije, katerih ugotovitve in podatki podpirajo njene zaključke, in te vključujejo:


- študijo, objavljeno 6. avgusta 2021 v tedenskem poročilu Centra za nadzor bolezni (CDC) »Tedensko poročilo o obolevnosti in umrljivosti«,

- drugo študijo, objavljeno 10. avgusta 2021 do Univerza Oxford

- študijo, objavljena 24. avgusta 2021, ki jo je financiralo britansko ministrstvo za zdravstveno in socialno varstvo.


Študija CDC


Študija CDC se je osredotočila na 469 primerov med prebivalci Massachusettsa, ki so se v dveh tednih udeleževali javnih shodov v zaprtih prostorih in na prostem. Rezultati so pokazali, da je bilo 346 primerov med cepljenimi prebivalci, 74% jih je imelo domnevne simptome Covid-19, 1,2% pa je bilo hospitaliziranih.


Preostalih 123 primerov pa je bilo med necepljenim prebivalstvom, le 1 oseba je bila hospitalizirana (0,8%. V nobeni skupini ni bilo smrtnih primerov. Študija je tudi pokazala, da so bile virusne obremenitve med cepljenimi in necepljenimi zelo podobne, kar pomeni, da so bile enako nalezljivi.
Študija Oksfordske univerze


Študija univerze v Oxfordu je pregledala 900 uslužbencev bolnice v Vietnamu, ki so bili med marcem in aprilom 2021 cepljeni z injekcijo vektorskega Oxford / AstraZeneca. Celotno osebje bolnišnice je bilo sredi maja 2021 negativno na virus Covid-19, prvi primer med cepljenimi uslužbenci so odkrili 11. junija.


Vseh 900 bolnišničnih uslužbencev je bilo nato ponovno testiranih na virus Covid-19 in takoj so odkrili 52 dodatnih primerov, zaradi česar je bila bolnišnica zaprta. V naslednjih dveh tednih je bilo ugotovljenih 16 dodatnih primerov.


Študija je pokazala, da je 76% osebja, ki je bilo pozitivno na Covid-19, razvilo respiratorne simptome, pri čemer so 3 zaposleni razvili pljučnico, en uslužbenec pa je potreboval tri dni zdravljenja s kisikom. Največja virusna obremenitev med popolnoma cepljeno okuženo skupino je bila 251 -krat večja od najvišje virusne obremenitve, ugotovljene med osebjem v marcu - aprilu 2020, ko niso bili cepljeni.

Študija britanskega ministrstva za zdravje in socialno varstvo


Študija Oddelka za zdravstveno in socialno varstvo Združenega kraljestva je analiza trenutnega populacijskega spremljanja SARS-CoV-2 v Veliki Britaniji in vključuje meritve virusne obremenitve med prebivalstvom.


Študija je pokazala, da so virusne obremenitve med cepljenim in necepljenim prebivalstvom skoraj enake in veliko večje, kot so bile zabeležene pred uvedbo cepiv proti Covid-19. Študija je tudi pokazala, da so se pri večini cepljenih pojavili tudi simptomi,potem ko so postali pozitivni.
PROSIMO DELITE, NAJ VSI VIDIJO RESNICO !!!599 views0 comments