"SZO mi je ponujala 20 milijonov, da bi v zdravilo dodal malo strupa",je razkril Andry Rajoelina!

“The WHO was offering me 20 million to add a little poison to the drug,” revealed Andry Rajoelina!

Predsednik Madagaskarja Andry Rajoelina je razkril, da mu je Svetovna zdravstvena organizacija, ponujala 20.000.000 ameriških dolarjev, da bi v njihovo zdravilo proti koronavirusu vstavil malo strupenih snovi, potem ko so Evropejci hackili njihovo zdravilo.


Andry Rajoelina pravi: "Ljudje bodite pozorni, Svetovna zdravstvena organizacija, ki smo se ji pridružili z mislijo, da nam bo pomagala, je tam, da ubije Afričane."

»Moja država Madagaskar je našla zdravilo za koronavirus, vendar so mi Evropejci ponujali 20.000.000 dolarjev za vnos toksinov v to zdravilo, da bi ubili moje afriške prijatelje, ki bi ga uporabljali. Prosim vse Afričane, naj ne uporabljajo svojega cepiva proti koronavirusu, ker ubija! Bolni, pridite na Madagaskar, moja država vas bo z veseljem sprejela, naše zdravilo je rumene barve, ne kupujte zelenega, zeleno obarvan prihaja iz Evrope, Evropejci so vdrli v naše zdravilo, dodali so strupe za ubijanje samo Afričanov, kot so to želeli doseči s cepivi, proti katerim protestiramo. " je dodal.


"Prosim, delite to sporočilo, ker je nujno, vdrli so v podatke o našem zdravilu, želim, da to vedo vsi Afričani, prosim, ne zadržite tega sporočila zase, delite!" je zaključil.

Madagascar President Andry Rajoelina has allegedly declared that the World Health Organization, WHO offered him $20,000,000 to put a little toxic in their remedy for coronavirus as the Europeans hacked their Remedy.

Andry Rajoelina says: “People be vigilant, the World Health Organization that we have joined by thinking that it will help us, is there to kill Africans.”

“My country Madagascar has found a cure for coronavirus but the Europeans have told me a proposed $20,000,000 to put toxins in this remedy to kill my African friends who will use it. I ask all Africans not to use their coronavirus vaccine, because it’s killing, come to Madagascar you who are sick, my country is ready to receive you with enthusiasm, our remedy is in yellow color, do not buy the one of the green color, the one of the green color comes from Europe, the Europeans hacked our remedy, they have put poisons to kill only the Africans as they wanted with the vaccines that we protest.”, he added.


“Please share this message because it is urgent, they hacked our medicine, I want all the Africans to know it, please do not keep this message with you, share!” He concluded
423 views0 comments