SLOVENSKI KONVOJ SVOBODE 2022 SLOVENIAN FREEDOM CONVOY 2022NISMO POLITIČNO OPREDELJENI...!!! PODPIRAMO pa vse SOBORCE in INIACITIVE, ki se borijo proti današnjem stanju in vse vabimo, da se nam pridružijo, vendar bodimo ljudje in ne stranke za ta dan, pozabimo na vse drugo in uživajmo skupaj.

Dogodek smo kot organizator prijavili tudi na policijo in jih pozvali k sodelovanju, v zameno pa obljubili, da NE BOMO delali večjih prekrškov in incidentov, še posebej v cestnem prometu ne. Če bo udeležba res taka kot jo nekateri napovedujejo, bo že zaradi samega dogodka nastala zmeda v Ljubljani. Zato vse udeležence pozivamo, da imajo tehnično brezhibna vozila, z vso opremo, ter da upoštevajo naša navodila, ki bodo jasno dana. Vozniki pa STROGO brez ALKOHOLA, ne jim dati zadovoljstva. Imejte poln tank goriva, nekaj za pit, jest, če bo kdo brez pa se bomo tudi naredili kakšen postanek pri trgovini, da si bodo lahko kaj kupili. Pri čemer bomo upoštevali VELJAVNO zakonodajo, KI NI SPORNA z USTAVO republike Slovenije ali katerimi ostalimi členi Kazenskega zakonika.

Vse tiste, ki pozivajo k BLOKADAM in podobno, vabimo da to energijo raje vložijo v to, da se nam pridružijo tudi v naslednjih dneh da obiščemo še druge kraje. Čas je, da pokažemo vztrajnost in odločnost, da prebudimo Slovenijo in pokažemo svojo moč. Če smo čakali že toliko, pa zdržimo še malo. Zavedamo se, da vsi nimate časa ali sredstev, tudi mi nimamo in smo za to eni na kocko postavili vse, pač taki časi so. Pa ne da kogarkoli v kaj silimo, vsak po svojih zmožnostih pač. Spodobilo bi pa se, da nas čim več vztraja skupaj vsaj do 7.2.2022. ko je napovedan tudi kolektivni evropski protest.

Slovenska Bistrica okrog 10. ure

Celje okrog 11h.


na relaciji Vransko-Kamnik
Romana, Jožica, Tatjana in ZdenkaKamnikČrnuče

policijski postopek v Ljubljani, okrog 13.20
malo čez 14. uro , Dolgi most - Ljubljana


LJUBLJANA, MALO PRED 15. URO
Objavo bo posodobljena s svežimi posnetki iz terena.
760 views0 comments