Sacha Stone LIVE BROADCAST 28.11.2021 - GENOCID V AVSTRALIJI! S.O.S. / Genocide in Australia! S.O.S.

Posnetek prenosa v živo s Sacha Stonenom z potomci aboridžinov in aktivisti v prvih bojnih linijah o genocidu, ki se danes odvija v Avstraliji! DELITE to povezavo POVSOD!


A livestream panel featuring Sacha Stone with aboriginal descendants and frontline activists on the genocide taking place in Australia today! SHARE this link widely!


ŠE NEKAJ NORIH NOVIC IZ DEŽELE TAM SPODAJ

FEW MORE CRAZY NEWS FROM THE LAND DOWN UNDER


Diktatorka s konjskim obrazom Jacinda Ardern je Novozelandcem zdaj dala "razkošno" svobodo, da lahko uporabljajo stranišče svojih prijateljev in družine, na koncu pa tudi prizanesljiv nasmeh, kdo mislijo, da so?!


Horse face dictator Jacinda Ardern has now given New Zealanders the "luxury" freedom of being able to use their friends and family's bathrooms, the condescending smirk at the end too, who do they think they are?!Potrjeno množično cepljenje Aboriginov v Avstraliji. Zločini proti človeštvu se dogajajo in spet se pometajo pod preprogo. Ne bomo molčali!Mass jabbing of Aboriginal people in Australia confirmed. Crimes against humanity are taking place and once again it is being swept under the carpet. We will not stay silent!PRIGRIZEK ZA MOŽGANE.

Nova različica Omicron je prispela v Avstralijo,

prinesla jo je lahko samo cepljena oseba,

ker necepljeni nimajo vstopa!


384 views0 comments