Putin je podvojil sankcije: "Zahod od Rusije ne dobi več ničesar."
Putin ve, da sta naslednja faza "Velikega reseta" pomanjkanje in racionalizacija hrane . Odločil se je, da ne bo več pomagal Zahodu. Če bo kdo umrl od lakote, to ne bodo Rusi, to bodo ljudje v sankcioniranih državah, predvsem v Evropi. Brez pšenice, brez gnojil, brez plina.

Putin je podpisal odlok o prepovedi ali omejevanju izvoza iz Rusije in uvoza v Rusijo nekaterih izdelkov in surovin.

MOSKVA. 8. marec (Interfax) - Ruski predsednik Vladimir Putin je podpisal odlok o uvedbi posebnih gospodarskih ukrepov v zunanji trgovini za zagotavljanje varnosti Rusije.
Odlok uvaja nekatere posebne gospodarske ukrepe, ki bodo veljali do 31. decembra 2022.
Ti vključujejo "prepoved izvoza izven ozemlja Ruske federacije in (ali) uvoza izdelkov in (ali) surovin na ozemlje Ruske federacije glede na seznam, katerega določi ruska vlada."

Odlok omejuje tudi "izvoz izven ozemlja Ruske federacije in (ali) uvoz izdelkov in (ali) surovin na ozemlje Ruske federacije po seznamih, ki jih določi ruska vlada."Mimogrede, to je ruski seznam drekačev:
to so države, ki jih bodo prizadele sankcije Rusije.


ZAHVALITE SE NAŠI VLADI, ŠE POSEBEJ JANEZU, PRINCU TEME,

DA SO NAS SPRAVILI NA TA SEZNAM !Konec svetovnega kmetijstva.

Rusija je največji svetovni izvoznik zemeljskega plina in niklja, drugi največji izvoznik nafte in jekla na svetu ter tretji največji izvoznik premoga in aluminija. Brez teh stvari lahko živimo, a da ne bo pomote, bolelo bo.

Brez hrane pa ne moremo živeti. Rusija je največji svetovni izvoznik pšenice in je napadla Ukrajino, peto največjo izvoznico na svetu.

Ukrajina ne bo posadila pridelkov to pomlad ali poletje. Svet je izgubil enega največjih in najbolj zanesljivih virov pšenice, sončnice, žafranke in ječmena.
Tudi Ukrajina se ne bo kmalu vrnila med glavne dobavitelje hrane.
2,009 views4 comments