PRVIČ OBJAVLJAMO VSEBINO PISMA IN PRILOŽENE FOTOGRAFIJE SLOVENSKEGA ŽVIŽGAČA!KAJ SE DOGAJA V BOLNICIPa sem nazaj... 4dni sem sredi epidemije "najbolj smrtonosnega virusa" preživel v bolnišnici v mb (operacija na hrbtenici), in nisem si mogel kaj, da se ne bi že prvi dan kar tako sprehodil naokrog, in se tudi na lastne oči prepričal, kako zgleda to "obsedno stanje", v slo bolnišnicah, ki vam ga prikazujejo mediji.


Ampak jbg, nisem bil priča nobenemu takemu prizoru, ravno nasprotno, in to enostavno moram delit:


Najprej, na kontrolni točki, sedi 5 zdr. delavcev za mizo na hodniku, lepo klepetajo, se smejijo, zraven čakata 2 pacienta, razen tega hodnik PRAZEN(šotor zunaj pred kontrolno točko pa absolutno prazen).

Potem se še malo sprehodim po večinoma praznih hodnikih, praznih čakalnicah, delovnih prostorih, grem v stolpnico, ista zgodba!(vsega na žalost nisem uspel slikat, bom pa naslednjič).


Dva oddelka popolnoma zaprta, zaklenjena, nikjer žive duše, niti enega pacienta niti zdravnika, se sprehodim še po dveh oddelkih, na katerih je videti večinoma le napol prazne sobe! Skratka, mesto duhov...


Potem na oddelku, na katerem sem bil sprejet, vprašam sestro, zakaj sta pa 2 oddelka zaprta (ko pa bi naj bila taka prostorska stiska) , odgovor je bil, da se tudi same to sprašujejo, ampak jim enostavno ne želijo povedati, in da nekaj so jih premestili, nekaj pa poslali domov.V sobah na oddelkih ne veljajo NOBENI ukrepi. Pri pacientih ni potrebna maska, nobena distanca, omejitev števila, še kakšnega doktorja tu in tam opaziš brez maske!


Pa ne bi romana zdaj pisal, o tem kaj vse sem še opazil, v glavnem ogromno je spornih dejstev med tem kar nam prikazujejo razne novice, in tem kar človek vidi na lastne oči.

V bolnišnici sem bil tudi nekaj mesecev prej, stanje: enako. Nobene gužve, panike,...


Kdor še vedno ne verjame, se lahko prepriča na lastne oči,

tako kot sem se jaz.


TOREJ,BOLNIŠNICE POKAJO PO ŠIVIH?

PACIENTI LEŽIJO PO HODNIKIH?

KADRA NI? MRTVI LEŽIJO NA KUPIH?

ZDRAVSTVENI DELAVCI V VESOLJSKIH SKAFANDRIH?


NEE,

NIČ OD TEGA NI RES, SAME LAŽNE REPORTAŽE!

KJE SO ZDAJ TISTI PRIZORI IZ 24ur (in njim podobni) ???

AJAAA TOČNO, TISTO SO BILI POSNETKI ZREŽIRANI V ITALIJI!!


BANDA LAŽNIVA!


TELEVIZIJA=EPIDEMIJAkonec pismaPROSIM DELITE, DA LJUDJE VIDIJO RESNICO!K temu lahko dodam le še dva somišljenika, ki sta se sama "pozdravila" preden sta zbolela!


Angleški samozdravilec

Balkanski samozdravilecUPORABILA STA PODOBNE PRIJEME,

OBA STA ŠE VEDNO ŽIVA IN ZDRAVA!


4,246 views0 comments