Portugalska medicinska sestra UMRLA, po cepljenju s Pfizerjevim cepivom za Covid 19!

Nurse DIES following vaccination with Pfizer’s Covid-19 shot in Portugal!

Portugalske zdravstvene oblasti preiskujejo nenadno smrt asistentke za otroško kirurgijo v Portu, ki naj bi bila "popolnoma zdrava", ko je prejela cepivo Pfizer proti koronavirusu.

V ponedeljek identificirana kot Sonia Azevedo (41), mati dveh otrok je delala kot kirurška asistentka v Instituto Português de Oncologia (IPO), onkološki bolnišnici v Portu. Bila je med 538 zdravstvenimi delavci na IPO, ki so prejšnjo sredo prejeli prvi odmerek cepiva Pfizer / BioNTech.

Azevedo je na silvestrovo večerjala z družino, naslednje jutro pa so jo našli mrtvo v postelji.Health authorities in Portugal are investigating the sudden death of a pediatric surgery assistant in Porto, who was reportedly in “perfect health” when she received the Pfizer vaccine against the coronavirus.

Identified on Monday as Sonia Azevedo, 41, the mother of two worked as a surgical assistant at the Instituto Português de Oncologia (IPO), an oncology hospital in Porto. She was among the 538 healthcare workers at IPO who received their first dose of the Pfizer/BioNTech vaccine last Wednesday.

Azevedo had dinner with her family on New Year’s eve, and was found dead in bed the following morning.

Vir: RTnews

https://www.rt.com/news/511524-portuguese-nurse-dies-pfizer-vaccine/

338 views0 comments