Podatki iz ZK : Do 3,2 x večja verjetnost smrti zaradi kovida pri cepljenih, kot pri necepljenih

Prevod današnje objave Daily Expose


Najnovejši podatki, ki jih je objavila Agencija za zdravstveno varnost Združenega kraljestva, potrjujejo, da imajo polno cepljeni posamezniki v Angliji do 3,2-krat večjo verjetnost, da bodo umrli zaradi Covid-19 kot necepljeni posamezniki, glede na stopnjo umrljivosti Covid-19 na 100.000 prebivalcev.

To na podlagi Pfizerjeve formule za učinkovitost cepiva pomeni, da se zdaj izkazalo, da imajo v resničnem svetu injekcije Covid-19 negativno učinkovitost proti smrtosti do minus 222%.Ruska invazija se zdaj predvaja v neskončnost 24/7 prek BBC News in Sky News, britanski premier pa jo je opisal kot "največji vojaški spopad po drugi svetovni vojni".

Toda glede na to, da Covid-19 po dveh letih neprekinjene propagande in laži zdaj nikjer ni viden v mainstream medijih, je težko ne sklepati, da je to intenzivno poročanje o vojni, ki je na tisoče kilometrov stran, le preusmeritev pozornosti.


Takšno, ki namerno manipulirana in je zasnovana tako, da odvrača javnost od grozljivih novic bližje domu, in sodeč po zadnjih podatkih britanske zdravstvene varnostne agencije, se zdi, da je temu zagotovo tako.

Zdaj, kot lahko jasno vidite, trikrat cepljena populacija predstavlja veliko večino smrti zaradi Covid-19, pri čemer jih je 3005 samo med trikrat cepljenimi, starejšimi od 80 let. Vendar nas za namene tega poročila ne zanima trojno cepljena populacija, zanima nas polno cepljena populacija z dvema odmerkoma.

Naslednji grafikon prikazuje skupno število smrti zaradi Covid-19 med 31. januarjem in 27. februarjem 22 med necepljeno populacijo in popolnoma cepljeno populacijo po starostnih skupinah, vzeto iz podatkov v zgornji tabeli –Kot lahko vidite tukaj, so polno cepljeni predstavljali večino smrti zaradi Covid-19 v tem obdobju v vseh starostnih skupinah, razen pri 30-39-letnikih. Toda kaj to pomeni glede na število umrlih na 100.000 prebivalcev?

No, ker se je UKHSA odločila, da ne želi, da izvemo odgovor, moramo najti skupno število dvojno cepljene populacije in te informacije prijazno posredujejo na strani 83 svojega Statističnega poročila 8. tedna Nacionalna gripa in covida-19.


Tabela stran 83


Za izračun celotne populacije po starostnih skupinah moramo odšteti iz skupine »Cepljeni z vsaj 3 odmerki« skupino »Cepljeni z vsaj 2 odmerkoma« in ostane nam skupina z dvema odmerkoma v 7. tednu 2022.

Naslednji grafikon prikazuje celotno populacijo popolnoma cepljenih po starostnih skupinah v Angliji –


Zdaj, ko to vemo, moramo le še razdeliti vsako populacijo na 100 tisoč in nato deliti število smrti med polno cepljenimi v vsaki skupini z odgovorom na to preprosto enačbo.

Velikost prebivalstva / 100.000 = x
Smrtnosti / x = stopnja umrljivosti na 100.000

Naslednja tabela prikazuje umrljivost na 100.000 necepljenih posameznikov v Angliji med 31. januarjem in 27. februarjem 2022 in jo lahko najdete na strani 45 najnovejšega poročila UKHSA o nadzoru cepiv –


Naslednji grafikon prikazuje primerjavo med zgornjo stopnjo umrljivosti med necepljenimi s stopnjami umrljivosti na 100.000 med polno cepljenimi v Angliji –


Bi pogledali to? Za polno cepljeno populacijo v Angliji je zdaj statistično bolj verjetno, da bo umrla zaradi Covid-19 kot necepljena populacija v vseh starostnih skupinah, tudi pri tistih med 30-39-let, pri katerih je bilo, če se spomnite, več smrti med necepljenimi med 31. januarja in 27. feb.

Ti podatki kažejo, da imajo vsi polno cepljeni posamezniki, starejši od 70 let, vsaj 3-krat večjo verjetnost, da bodo umrli zaradi Covid-19 kot necepljeni posamezniki, starejši od 70 let. Medtem ko je pri polno cepljenih starih 60-69 let, verjetnost smrti zaradi Covid-19 2,4-krat večja kot necepljenih, starih 60-69 let.

To seveda pomeni, da se je zdaj izkazalo, da imajo Covid-19 injekcije negativno učinkovitost proti smrtnosti in tukaj je, kako slabo se ta negativna učinkovitost trenutno izkazuje za vsako starostno skupino –


Učinkovitost cepiva v resničnem svetu se preprosto izračuna z uporabo Pfizerjeve formule za učinkovitost cepiva, ki je naslednja:

Stopnja umrljivosti necepljenih – Stopnja smrtnih primerov pri cepljenih / Stopnja smrtnih primerov pri necepljenih = Učinkovitost cepiva proti smrti

Na žalost za polno cepljeno populacijo se je ta učinkovitost "cepiva" proti smrti zdaj znižala na minus -221,7 % med starejšimi od 80 let in celo do kot minus - 80,255% med 18-29-letniki.

Toda učinkovitost cepiva v resnici ni merilo cepiva, temveč je merilo delovanja imunskega sistema prejemnikov cepiva v primerjavi z delovanjem imunskega sistema necepljene osebe.

Cepivo Covid-19 naj bi usposobilo vaš imunski sistem, da prepozna spike protein prvotnega seva virusa Covid-19. To naredi tako, da vašim celicam naroči, naj proizvajajo spike protein, nato pa vaš imunski sistem proizvede protitelesa in si jih zapomni, da jih uporabite pozneje, če ponovno naletite na spike virusa Covid-19.

Toda cepivo po opravljenem začetnem usposabljanju ne ostane, prepusti vašemu imunskemu sistemu, da poskrbi za ostalo. Ko torej oblasti navajajo, da učinkovitost cepiv sčasoma oslabi, v resnici mislijo, da delovanje vašega imunskega sistema sčasoma oslabi.

Ker pa je učinkovitost v resničnem svetu padla pod 0%, to pomeni, da se imunski sistem polno cepljene populacije ni preprosto vrnil v prvotno naravno stanje v skladu z imunskim sistemom necepljenih. To pomeni, da se je njihov imunski sistem dejansko poslabšal, kar močno nakazuje, da injekcije Covid-19 v določenem časovnem obdobju poškodujejo naravni imunski sistem.

Zdi se torej, da teoretično tveganje za okrepljeno bolezen, povezano s cepljenjem, katerega je Pfizer priznal v zaupnih dokumentih, ki so bili napisani aprila 2021, ni več teoretično in se v Združenem kraljestvu zelo uresničuje. Ali to, ali pa vidimo neko novo obliko sindroma pridobljene imunske pomanjkljivosti, ki ga povzroča cepivo Covid-19.

Vir: Daily Expose

https://dailyexpose.uk/2022/03/04/russia-distracts-uk-gov-reveal-vaccinated-more-likely-to-die-covid/


1,597 views0 comments