NUJNO OPOZORILO - SVETOVNA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA PREVZEMA OBLAST!!!Medtem, ko smo vsi moteni z (tukaj vstavite medijsko motnjo), so načrti skoraj dokončani, kjer mora po nareku (globalistične) SZO vsaka država na Zemlji podpisati sporazum za obvladovanje prihodnjih pandemij, da bi to uresničili leta 2024.

Mislite, da je ta sporazum daleč stran? Pomislite še enkrat.


SESTANEK SE JE ZAČEL 1. MARCA 2022.

"Konvencija, sporazum ali drug mednarodni instrument,
ki je pravno zavezujoč po mednarodnem pravu."

Voditelji držav bodo s Svetovno zdravstveno organizacijo sklenili mednarodno zavezujoč pravni sporazum, ki bo globalistom končno prepisal NAŠE PRAVICE. Prav ste prebrali. Korporacije bodo za nami zaklenile vrata naših celic.

Tega ne morem dovolj poudariti. Če se bo to zgodilo, bodo psihopati v SZO lahko narekovali vse vrste drakonskih ukrepov v okviru globalnega pravnega sporazuma, ki uporablja razglasitev globalnih izrednih razmer kot krinko, da lahko počnejo, kar za vraga hočejo.

Mislite, da pri izvedbi česa podobnega ne bi ušli? Motite se. To se že preizkusili, da bi videli, kaj bodo ljudje naredili, ko bo Dan Andrews, komunistični vodja avstralske zvezne države Victoria, uvedel testni niz podobnih 'zakonov', ki daje premierju, tj. njemu, takšne pravice, da zaklene celotno državo z muhasto odločitvijo o nujnih ukrepih. Druge odobritve niso potrebne - POTNA tiranija. No, kljub odporu več kot 120 000 pogumnih prebivalcev Victorije, je bil zakon sprejet decembra 2021 s kraljevo privolitvijo guvernerja.

Zakon viktorijanske vlade o pandemiji postane zakon |

https://www.abc.net.au/news/2021-12-02/covid-victoria-pandemic-bill-passes-through-parliament/100668140To je tista velika zadeva – preberite spodnji predlog zakona o SZO in, kar je še pomembneje, RAZUMITE GA, POVSOD GA DELITE in ga v celoti zavrnite.


Ne morem poudariti, kako pomembno je, da resno premislite, z zadnjim poznavanjem njihovih dosežkov in že popolnoma psihopatskimi dejanji, da bo to utrlo pot za "virusni izbruh" druge faze, ki bo tako lažen kot faza 1, 'naslednja, ki bo pritegnila našo pozornost', če parafraziram Billa Gatesa. Če bo to uspelo, lahko korporacije pomahajo z mednarodnim pravom policiji in vojski in od njih zahtevajo, da ukrepajo proti nam. Če se bodo uprle, bodo prisiljene ukrepati sile ZN.

Vsaka vlada, ki se strinja s tem, je zagrešila izdajo svojega ljudstva in je posledično izgubila vse pravice do vladanja in jo je treba nemudoma odstraniti, da bi zagotovili varnost in svobodo svojega naroda.


Uprite se temu na vse možne načine –

to je NAJVEČJE OPOZORILO:


https://www.consilium.europa.eu/en/policies/coronavirus/pandemic-treaty/


1,549 views0 comments