Nenehno laganje in goljufanje o domnevno neškodljivih cepljenjih mu je postalo prevelik zalogajŠef klinike Chemnitz naj bi storil samomor zaradi laži o cepljenju

Prejšnji vodja klinike Chemnitz dr. Thomas Jendges je mrtev.


V samomorilnem zapisku naj bi svoj korak utemeljil s tem, da ne more več prenašati "nenehnih laži in goljufanja o domnevno neškodljivih cepljenjih", povezanih s Covidom.


V svojem obsežnem poslovilnem pismu, ki ga je dr. Thomas Jendges je pred samomorom napisal in zahteval njegovo objavo, naj bi ostro kritiziral informacijsko politiko vlad pri soočanju z nevarnostjo cepljenja Covid. Nenehnega laganja in goljufanja bolnikov, da so cepljenja menda neškodljiva, ni mogel več prenašati, piše v pismu.


Obsoja cepljenje prebivalstva z eksperimentalnimi in smrtonosnimi "cepivi" Covid-19, ki so pravzaprav biološko bojno sredstvo. Za dr. Thomas Jendges je to genocid in zločin proti človeštvu, naj bi pisalo v pismu.


Ker mu je župan zagrozil z odpovedjo, če ne bo več ostal na liniji in bi zavrnil cepljenje bolnikov na kliniki, za Jendgesa menda ni bilo več možnosti.


Ne želi podpreti zločina zvezne vlade, državne vlade in njihovih privržencev. Svoj samomor vidi kot edini način, da se temu upre.


To so posamezni odlomki iz celotnega poslovilnega pisma, ki je trenutno v obtoku.


Čeprav je dr. Jendges je ukazal, da se objavi njegovo celotno poslovilno pismo, župan Chemnitza Sven Schulze iz SPD še naprej preprečuje to objavo. Na različnih forumih so se oblikovale številne skupine, ki od Schulzeja zahtevajo, da opusti svojo blokado in končno spoštuje zadnjo željo Jendgesa.Vir: Die Freie Welt

https://www-freiewelt-net.translate.goog/nachricht/chemnitzer-klinik-chef-geht-mutmasslich-wegen-impfungsluege-in-den-freitod-10086958?fbclid=IwAR3XhnQ3ocpafO4X0_-i6yekSjf5CWi83ydO6aGlKB68jgeqD86Ot658198&_x_tr_sl=de&_x_tr_tl=sl&_x_tr_hl=sl&_x_tr_pto=nui,opProsimo delite, naj vsi vidijo, kaj se dejansko dogaja!!!
12,270 views0 comments