Mlada zdravnica paralizirana zaradi prejetja cepiva Pfizer proti Covid-19 v Mehiki???

Young doctor left paralyzed in wake of taking Pfizer Covid-19 vaccine in Mexico

Karla Cecilia Perez je le nekaj ur po tem, ko je 30. decembra prejela cepivo proizvajalca Pfizer / BioNTech, delno ohromela v rokah in nogah in je bila takoj nameščena v oddelek za intenzivno nego bolnišnice v mestu Coahuila v državi Nuevo Leon. Po poročanju medijev je omenila tudi težave z govorom.


V pol ure po prejemu cepiva je poleg kožnega izpuščaja, šibkosti in težav z dihanjem doživela številne napade. Potem so ji hitro diagnosticirali encefalomielitis (vnetje možganov in hrbtenjače).


Perez je zdaj v stabilnem stanju in napadov ne doživlja več, vendar je njena družina zahtevala dodatno testiranje, da bi lahko preučili potencialno skrite neželene učinke cepiva Pfizer / BioNtech Covid-19, ter nadaljnjo analizo njenega stanja, da bi ugotovila, ali je imela morebitne osnovne alergije, katere bi lahko sprožile skrajne reakcije.


»Ne vztrajamo, da ga je povzročilo cepivo. Vendar je treba pojasniti, ali je to povezano s cepljenjem s cepivom. Ne trdimo, da je bil to razlog. Morali bi opraviti nekaj raziskav, "je dejal Carlos Palestino, ženin zet.

Karla Cecilia Perez was left partially paralyzed in her arms and legs mere hours after receiving the Pfizer/BioNTech jab on December 30 and was immediately placed in the intensive care unit of the hospital in Coahuila, in Nuevo Leon state. She also presented difficulties with speaking, according to media reports.


She experienced a number of seizures in addition to skin rash, weakness, and breathing difficulties all within half an hour of receiving the vaccine. She has since been preliminarily diagnosed with encephalomyelitis (inflammation of the brain and spinal cord).


Perez is now in stable condition and is no longer experiencing seizures, but her family has called for additional testing to examine potentially hidden side effects of the Pfizer/BioNtech Covid-19 vaccine, as well as further analysis of her condition to see whether she had any underlying allergies which may have triggered the extreme reaction.


“We are not insisting that it was caused by the vaccine. However, it is necessary to clarify whether it is connected to the inoculation with the vaccine. We are not arguing that it was the reason. There should be some research to make sure,” Carlos Palestino, the woman’s brother-in-law, said.


Vir: RTnews

https://www.rt.com/news/511592-doctor-paralyzed-covid-vaccine-mexico/57 views0 comments