Microsoft, Oracle & družba forsirajo potne liste o cepljenju proti Covid-19 !!!Ameriški tehnični in zdravstveni behemoti so združili moči, da bi uvedli še en potni list za cepljenje proti Covid-19, s čimer bi lahko oživili mednarodna potovanja, vendar je sprožil več vprašanj o zasebnosti v prihodnosti.


Skupaj z zdravstveno neprofitno kliniko Mayo so se zdravstvena in tehnološka podjetja, vključno z Microsoftom, Salesforceom in Oracleom, združila in ustanovila pobudo za cepljenje, katere namen je oblikovanje varnega "zdravstvenega potnega lista", za spremljanje podatkov o cepljenju preko mej.


V četrtkovem sporočilu za javnost je izvršni direktor članice združenja VCI, ki ga je povzela Commons Project Foundation, trdil, da so takšni potni listi potrebni za "varno vrnitev na potovanja, delo, šolanje in življenje, hkrati pa varujejo njihovo zasebnost podatkov".

US tech and health behemoths have joined forces to roll out yet another Covid-19 vaccination passport, dangling a return to international travel but raising more questions about the future of privacy.

Along with healthcare nonprofit Mayo Clinic, health and tech companies including Microsoft, Salesforce, and Oracle have united to form the Vaccination Credential Initiative, aimed at devising a secure "health passport" that tracks the bearer's vaccination status across borders.


In a press release on Thursday, the CEO of VCI member the Commons Project Foundation argued such passports were necessary to "safely return to travel, work, school, and life, while protecting their data privacy."


Vir: RTnews

https://www.rt.com/news/512654-vaccine-passports-travel-government-microsoft/


87 views0 comments