Mag. Vladimir Pirnat : Moj odgovor na mail zaskrbljenemu staršu, ker se gimnazijec želi cepiti!

Spodaj je vsebina pisma, prikrili smo identiteto in

izpustili dva stavka, ker je pošiljatelj tako prosil.Spoštovani dr. Vladimir Pirnat,

Na vas se obračam s prošnjo po pomoči. Vaš kontakt sem prejela, ko sem kontaktirala vašo pisarno v Sloveniji. Gospa je bila zelo prijazna. Zelo sem zaskrbljena. Moj sin je maturant. Z očetom živiva ločeno. Sin sedaj živi pri njem. Veliko sem spremljala o cepivih. Sinu sem poskuša predati informacije o nepreizkušenosti in možnih posledicah cepiv, ki se lahko pokažejo čez čas, vendar vsakršno informacijo zavrača. Nagonsko sem vedela, da ima vpliv nanj oče (zanj sem idiot), ki pa je zelo za čimprejšnje cepljenje, zato posredno tudi ne sprejema nikakršnih informacij o cepivih, posledicah, sestavinah... ampak slepo zaupa farma propagandi. Sin je zdrav in mlad in ne vidim razloga za cepljenje. Odločil si je da se bo cepil z astra zeneco in to tik pred maturo. Do njega ne morem (ker sem čustvena) me še bolj odbija in ne znam primerno pristopiti do njega. Oče ima nanj vpliv, ki pa nasprotuje vsakemu mojemi mnenju in poskusu, da bi mu povedala in pokazala kako nevarno je cepivo.. Prosila bi vas če sinu lahko kakorkoli pomagate s kontaktom z njim, da se za cepljenje ne bi odločil saj o tem kaj se dogaja ne ve nič in kako je nesmiselno in nevarno zanj sploh 3x letno cepljenje in njegov naravni imunski sistem in česa ga je strah. Do 14:00 ure. Plačam vam kot boste povedali za pogovor z njim. Ne znam in ne vem kaj naj storim, mi je pa grozno. Menim, da se še vedno lahko odloči drugače, če bi le dostopal do informacij. Ker zanj nisem avtoriteta, sem brez moči, upanje pa vidim s pomočjo vas, ki ste opozorili na "nevarnost" črednega cepljenja. Hvalaaa vam in srčno vas pozdravljam!
odgovor spoštovanega

mag. Vladimirja Pirnata, dr.med

spec.int.med. in dipl.psihologPredlagam, I. da si vsakdo pred odločitvijo pogleda spodnji video- opozorilo mednarodno uveljavljenega univerzitetnega profesorja imunologije dr.Sucharid Bhakdija iz Nemčije o škodljivih posledicah cepljenja zoper Covid:

prof. Sucharid Bhakdi opozarja:

CEPIVA ZA COVID BODO

ZMANJŠALA SVETOVNO POPULACIJO!

II. Bivši vodilni raziskovalec v proizvodnji cepiv

v farmacevtski družbi Pfizer

Dr. Michael Yeadon poroča:

"Cepiva niso varna. Nisem proti cepivom, da se razume. Klasična cepiva - dobro poznamo njihovo delovanje. Ta nova vcepiva so dejansko genska cepiva in nihče ne ve, kako delujejo. Preden bi jih dali ljudem, bi jih morali raziskovati še najmanj dve leti. Zakaj so to storili, ne vem, a od lani poleti sem začel verjeti, da se nam dogajajo teorije zarote, v katere prej nikdar nisem verjel. Danes moram na žalost reči, da niso teorije zarote, temveč realnost. Cepiva povzročajo hude stranske učinke, predvsem zdravim in mladim med 20. in 50. letom starosti. Kjer lahko popolnoma zdrav in mlad človek umre (v videu razloži natančno, kako cepivo deluje, morate pogledati). Sam bi dal cepivo le ogroženim, starim nad 70. let, drugim ne. Lažejo nam o sevih - če ima oseba protitelesa, najsi je prebolela okužbo ali se cepila, telo nemudoma prepozna sev, kajti sevi se bistveno ne razlikujejo od originala, zato začne proizvajati protitelesa. Lažejo nam le zato, da bi nas ponovno cepili, vsako leto za različen sev. Bojim se, strah me je (!!!), ampak prepričan sem, da gre za popolni nadzor slehernega zemljana, ki ga bodo uvedli s cepilnimi potnimi listi. Prosim vas, ne cepite se. Midva z ženo se ne bova, stara sva okoli 60 let, zdaj razmišljam o preselitvi iz UK v državo, kjer cepljenja potekajo počasneje. Preselite se nekam, kjer ni hitrega cepljenja. "

Kdo je dr. Mike Yeadon?

"My original training was a first-class honours degree in biochemistry and toxicology. Followed by a research-based PhD into respiratory pharmacology; and after that I’ve worked my entire life, uh, on the research side of the pharmaceutical industry – both big pharma and also biotech. My specific focus has been inflammation, immunology, allergy in the context of respiratory diseases (so the lung, but also the skin). So I would say I’m a kind of a deeply experienced inflammation, immunology, pulmonology kind of research person." Video z intervjujem z dr. Mike Yeadonom

najdete na internetu.

III.


V videu spodaj so zaključki vodje tisočerih pravnikov iz številnih držav sveta o dokazih, da je Corona pandemija lažna in zločin proti človeštvu. ( informacija dr. Fuelmicha ).

dodana je spodnja poveza

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5435663019809297&id=100000969581998


ki vodi do spodnje povezave in video posnetka
https://www.odpriteoci.com/post-1/dr-reiner-fuelmich-to-je-najhujši-zločin-proti-človeštvu-zdaj-imamo-vse-dokazemag. Vladimir Pirnat, dr.med.

spec.int.med. in dipl.psihologkonec pismadr. Mike YeadonVSI MATURANTI IN STARŠI !!!

SPOŠTOVANI IN ISKRENI ZDRAVNIK

mag. Vladimir Pirnat, dr.med.

spec.int.med. in dipl.psiholog

VAS JAVNO OPOZARJA NA NEVARNOSTI!

NE NASEDAJTE LAŽEM V GLAVNIH MEDIJIH

POSLUŠAJTE NAJVEČJE STROKOVNJAKE NA SVETU,

KI VAM POVEDO RESNICO! PREPRIČAJTE SE SAMI,

PREDEN NAREDITE USODNO NAPAKO !!!
NAJLEPŠA HVALA ISKRENEMU STROKOVNJAKU

ZA SPOROČILO, KI LAHKO REŠI ŽIVLJENJA!


mag. Vladimir Pirnat, dr.med.

spec.int.med. in dipl.psihologPROSIM DELITE IN POMAGAJTE REŠITI ŽIVLJENJA!

1,103 views0 comments