Mag. Vladimir Pirnat dr. med. -OBVESTILO - Zavajanje javnosti o učinkovitosti cepiv zoper Covid-19!
1./ vse do sedaj poznane različiče virusa SARS CoV-2 (bolezen Covid-19) so ljudem podobno nevarne kot virusi sezonske gripe, mlajšim od 70 let pa je bolezen Covid-19 manj nevarna od sezonske gripe (prof.dr. John Ioanidis, WHO, idr.).


2./Vsa Covid cepiva so eksperimentalna cepiva, ki so dobila le začasno, pogojno dovoljenje od regulatornih inštitucij (EMA, FDA) za uporabo v sili (EUA) na ljudeh. Cepljeni ljudje so "poizkusni zajčki" na katerih se ugotavljajo neželjeni škodljivi učinki Covid cepiv.

Že v 4 mesecih od začetka cepljenja so uradno ugotovljene številne škodljive posledice cepljenja in tudi umrli zaradi cepiva (podatki VAERS).

Te nevarne posledice cepljenja so potrjene tudi pri mlajših ljudeh, katerih virus SARS CoV-2 manj ogroža kot potencialne škodljive posledice cepiv zoper Covid-19. 3./Proizvajalci cepiv (Pfizer, Moderna) so na osnovi njihovih raziskav (priloženih zahtevam za pridobitev dovoljenja za EUA uporabo na ljudeh) że sami ugotovili, da njihova cepiva zoper Covid-19 večine cepljenih oseb NE zaščitijo pred boleznijo Covid-19. Po uradnih podatkih proizvajalcev cepiv je izračunana učinkovitost (ARR - absolute risik reduction) Pfizerjevega cepiva 0.7%, cepiva Moderne pa 1.1%. Od 20.000 cepljenih oseb s Pfizerjevim cepivom je po cepljenju zbolelo le cca. 1% manj oseb za bolezen Covid-19 kot v skupini 20.000 oseb, ki so jih kot kontrolno skupino "cepili" s fiziološko raztopino, ki nima nobenih fizioloških učinkov.

Regulator (FDA) je od proizvajalcev cepiv zahteval, da z cca. 1% učinkovitostjo njihovih cepiv (ARR) seznanijo javnost, vendar main stream mediji po svetu to zahtevo ignorirajo.

Odločevalci in mediji po svetu informirajo javnost, da je učinkovitost Pfizerjevega cepiva 95%, cepiva Moderne pa 94,1%. Navedena % sta izračun relativnega zmanjšanje rizika teh cepiv RRR (relative risk reduction) in javnosti dajejo varljiv občutek, da so cepiva zoper Covid zelo učinkovita. Podrobnejše informacije zgoraj navedenih trditev najdete v priloženem videu:


https://youtu.be/Jkwn5I8tLmE 4./Številni zdravniki pozivajo Evropsko agencijo za zdravila EMA, da Covid cepivom odvzame dovoljenja za uporabo. Vložena je tudi tožba za odvzem teh dovoljenj. 5./Prisilno/pogojevano cepljenje z eksperimentalnimi Covid cepivi in/ali cepljenje pomanjkljivo/zavajajoče informiranih ljudi je po mednarodnih konvencijah in zakonih hudo kaznivo dejanje oz. zločin proti človeštvu. mag.Vladimir Pirnat, dr.med. spec.int.med. in dipl.psihologPROSIM DELITE, DA LJUDJE VIDIJO OPOZORILO!!!


ZDAJ VSI VEMO, KDO JE JUNAK LJUDSTVA

IN KDO BO ŠEL NA SOJENJE - NURNBERŠKI PROCESI 2!
601 views0 comments