KAKO JE SVETOVNA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA ZAJELA VAŠO USTAVO

Ste se kdaj vprašali, kako je več držav po vsem svetu nenadoma in hkrati kršilo ustavne pravice svojih državljanov?


Izredne razmere na področju javnega zdravja mednarodnega pomena


Konec januarja 2020 je Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) razglasila izredne razmere za javno zdravje mednarodnega pomena (PHEIC). V naslednjih tednih in mesecih so se naša življenja obračala na glavo, ena omejitev za drugo ... vsaka je bila na videz bolj absurdna od prejšnje.

Pomembno je, da so bile vse te spremembe narejene s popolnim neupoštevanjem ustavnih pravic katerega koli naroda.

Kako za boga se je to zgodilo?

Da bi odgovorili na to vprašanje, se moramo poglobiti v notranje delovanje SZO.

WHO: Ozadje

Po prvem izbruhu SARS v letih 2002/2003 se je Svetovna zdravstvena skupščina (WHA) Svetovne zdravstvene organizacije sestala leta 2005, da bi posodobila svoje mednarodne zdravstvene predpise (IHR). Novo IHR je začelo veljati leta 2007, priznalo ga je 196 nacionalnih držav.V primeru, da ste mislili, da vas oči varajo - WHO ima ustavo. Pravzaprav je WHO edini program Združenih narodov, ki ima ustavo.Ah ja, Svetovna zdravstvena skupščina:


WHA sestavljajo ministri za zdravje sodelujočih držav, ki odločajo o zdravstvenih politikah, ki jih je določila SZO.

Ne zveni preveč slabo, kajne? Kdo so sploh ti ministri?


Ministrica za zdravje samo po imenu


Med razglasitvijo PHEIC je bila kanadska ministrica za zdravje Patty Hajdu. Ni zdravnica, niti raziskovalka, niti strokovnjakinja za javno zdravje. Po izobrazbi je grafična oblikovalka.

Nič kaj bolje ni bilo v Združenem kraljestvu , ki je imelo za zdravstvenega ministra zdaj osramočenega Matta Hancocka. Matt tudi nima nikakršnega strokovnega znanja na področju zdravja. Je bankir in ekonomist.

Kaj pa ZDA? Leta 2020 je bil sekretar za zdravje in človeške storitve Alex Azar. Je pa Alex zagotovo imel kakšne zdravstvene izkušnje? No ja, v nekem smislu. Hitro se je povzpel na lestvice v Eli Lilly (farmacevtsko podjetje), kjer je postal eden njihovih najbolj cenjenih lobistov in sčasoma predsednik Lilly USA, največjega oddelka Eli Lilly.

Pomembno je omeniti, da članov WHA ne voli prebivalstvo. Ti so politični imenovani. Kot lahko vidite iz zgornjih primerov, se zdi, da ne skrbijo za zdravje prebivalstva.

Zakaj je IHR pomemben?


Zakon o epidemijah in izrednih razmerah iz leta 2016 narekuje, da morajo vse države podpisnice spoštovati IHR. Če je razglašen PHEIC, mora vsaka država nemudoma sprožiti mehanizem za uskladitev s predpisi.

Tako in zakaj se je svet zaklenil, na videz čez noč. To se pri SARS-CoV-1 ni zgodilo.

Členi 2, 19 in 21a ustave SZO zavezujejo vse države članice, če sprejmejo IHR. Ni potrebe po oblikovanju dodatnih postopkov ali pogodb. IHR je bil zasnovan tako, da bi nadomestil vse suverene ustave. Edine članice, ki niso članice WHO, sta Vatikan in Lichtenstein, vendar sta še vedno podpisnici IHR kot opazovalki.

Samo dve državi sta izrazili pridržke do IHR iz leta 2005: Iran in ZDA.

Ne glede na to, kar izjavi generalni direktor SZO, so države udeleženke dolžne igrati. Sedanji generalni direktor SZO je tudi prva nemedicinska oseba, ki zaseda ta položaj. Poleg vloge ministra za zdravje Etiopije je bil tudi zunanji minister, preden je prevzel položaj pri WHO – z nenavadno vpletenostjo v komunistično vstajo Ljudske osvobodilne fronte Tigray.

Poglejte spodnji video KDO JE TEDROS?
Kako je vojni zločinec s pomočjo prijatelja, Billa Gatesa, zasedel vodilni položaj pri Svetovni zdravstveni organizaciji - WHO

Lahko preverite še objavo iz 15. Decembra 2020:

https://www.odpriteoci.si/post/v-prijavi-na-haaško-mednarodno-kazensko-sodišče-je-treba-preiskati-šefa-who-zaradi-genocidaKako je bil razglašen PHEIC?Časovnica za razglasitev SARS-CoV-2 PHEIC je sama po sebi fascinantna. Vendar je pomembno opozoriti, da imata SZO in generalni direktor v preteklosti nedosledno uporabo meril, ki jih je treba izpolniti, preden se lahko razglasi PHEIC.22. januarja 2020 je Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) sklicala svoj prvi nujni sestanek v zvezi s SARS-CoV-2. Takrat so ugotovili, da je bilo potrjenih 557 primerov COVID-a, 17 pa jih je umrlo. Ugotovili so, da niso izpolnjeni pogoji za razglasitev PHEIC.

Teden dni pozneje, 30. januarja 2020, je WHO sklicala drugo nujno sejo. Do zdaj so identificirali 7711 primerov in še 12 tisoč sumljivih primerov. PHEIC je bil razglašen.

Kaj se je zgodilo med 22. januarjem in 30. januarjem?

Uvedba PCR testov

Kot je v preteklosti že razpravljalo več svetovalcev in članov WHO, je bila pandemija SARS-CoV-2 edinstvena po tem, da je bila predvsem posledica 'diagnostičnega' testiranja. Središče postopka štetja primerov je bil molekularni test, ki tehnično ni diagnostičen. Medtem ko so morali v preteklosti zdravniki s skrbno oceno in testiranjem ugotavljati, kaj je primer, je zdaj zdravnika zamenjal test PCR.Zgornji posnetek zaslona je časovnica dogodkov, ki so se zgodili januarja 2020.

Christian Drosten iz La Charité Berlin je v sodelovanju z Olfertom Landtom pri TIB MolBiol (biotehnološko podjetje) že 15. januarja imel dokumentacijo za dokončan komplet za testiranje PCR za "novi" koronavirus-2019.


Ta testni komplet je na koncu kupil in distribuiral Roche.

17. januarja je laboratorij v Sloveniji že opravil 'obširno evalvacijo' in uvedel PCR protokol za uporabo.Izpolnjen Drosten PCR protokol je bil 23. januarja oddan Eurosurveillance. Prepričan sem, da je do zdaj večina odpadla od pasti testa PCR, vendar jih poglejmo tukaj.

PCR testi vam ne morejo povedati, ali ima oseba aktivno okužbo

PCR s cikli pomnoževanja > 25 ne pomaga .

Protokol z > 33 cikli ojačanja so skoraj vsi lažno pozitivni. Gre za genetski hrup.

Proizvajalci testov pri TIB MolBiol so svoj protokol postavili na 30 ojačevalnih ciklov:Drostenov PCR protokol, predložen SZO 17. januarja 2020, pa predlaga nekoliko spremenjen protokol.45 ciklov!

To je protokol, ki ga je Drosten predložil WHO.

To je protokol, ki ga je SZO posredovala državam članicam.

Države članice so kupile testni komplet od TIB Molbiol/Roche in ga uporabile na svoji populaciji.

In kot narekuje IHR, je bil vsak rezultat testa, ki je bil pozitiven, predložen WHO. Kateri so potem, ob sklicu 30. januarja, lahko potrdili povečane primere tega novega patogena v več jurisdikcijah.

PHEIC je bil razglašen. Pravice so bile kršene.

WHO je spet na delu ...

Jasno je, da so infrastrukturo, potrebno za izvedbo strategije odziva na pandemijo, ki je uničila življenja in zdravje državljanov po vsem svetu, počasi vzpostavljali SZO in njeni neizvoljeni člani in partnerji od zgodnjih 2000-ih.

Tistim, ki so bili pozorni, so bile posledice novega IHR jasne kot dan. Ko je leta 2005 IHR stopil v veljavo leta 2020, so se nekateri ustrezno odzvali:Na žalost, tako kot pri vseh stvareh, povezanih s Trumpom, je morala biti to slaba odločitev. Ker je pač Trump. Ni treba posebej poudarjati, da je Bidenova administracija to zavezo preklicala in še naprej podpira in spoštuje ustavo WHO in njihovega generalnega diktatorja.

Leta 2022 WHO išče več načinov za rušitev vaših ustavnih pravic.Nekateri jih nimajo.

Demonstracije so se že začele:

Švica


Irska


Človeška aroganca ne pozna meja. Potencialna škoda je prav tako neomejena.


Nadaljnje branje

Težava s PCR testom s kliničnega vidika:


https://www.odpriteoci.si/post/grand-jury-3-dan-pcr-testi-13-2-2022


Kratka tema o testu Roche Multiplex PCR:

Kaj se je zgodilo z gripo v letih 2020 in 2021?
Odgovor se morda skriva ravno v PCR testih...
Roche-jevi PCR testi se uporabljajo v vseh bolnišnicah 1. stopnje na vseh pacientih
Testirajo tako za Kovid-19 kot tudi za Gripo tipa A in B
In kako velika je ta zadeva, poglejmo

Vir: Remnant MD

https://remnantmd.substack.com/p/how-the-who-captured-your-constitution?s=w
3,035 views0 comments