KAJ ZA VRAGA POČNE ARSO?Avtor: Mi Ha

https://www.facebook.com/mihabudniPred časom smo lahko prebrali objavo o analizi zraka oz. pojava, ki nam ga že leta ''prodajajo'' kot SAHARSKI PESEK. Analize, ki so bile opravljene v Zagrebu in Beogradu so pokazale, da vzorci vsebujejo: aluminij, barij, stroncij, mangan, polimere (plastika, DNK, proteini,...) in ostale nanodelce. Analize opravljene v Tuzli, so v dežju odkrile:

7-kratno količino LITIJA, 8-kratno količino SVINCA, 23-kratno količino ŽELEZA, 35-kratno količino BAKRA, 44-kratno količino ARZENA, 60-kratno količino CINKA 70-kratno količino MANGANA, 262-kratno količino BORA, 660- kratno količino BARIJA in 720- kratno količino ALUMINIJA


Vse to prihaja v naše telo preko dihanja in prehrane. Ob vse močnejšem elektromagnetnem sevanju 5G tehnologije, ima vse to, za naše zdravje uničujoče posledice. Ta analiza potrjuje zapraševanje našega neba in načrtno uničevanje življenja na našem planetu.
Ali ni čas, da stvari vzamemo v svoje roke in prisilimo službe, ki bi morale državljane obveščati o resničnem stanju okolja, da začnejo opravljati svoje delo? Ljudje.... prihajamo v stanje, kjer ni več druge poti.

KDO BO OBSTAL? MI ali ONI?

2,675 views0 comments