Južnoafričani se borijo proti novemu svetovnemu redu – Na ustavnem sodišču proti predsedniku...

Ricardo Maarman si prizadeva, da bi predsednik, parlament in centralna banka odgovarjali za zločine proti prebivalcem Južne Afrike2. januarja 2022

Ricardo Maarman (MA) je magistriral iz mednarodne politike. Južnoafriško vlado je že pripeljal na sodišče, da bi predložila dokaz o izolaciji Sars-CoV2, virus, ki naj bi povzročal stanje, Covid-19. (Glejte izjavo o izolaciji virusov (SOVI) spodaj).

V tem najnovejšem primeru ( Concourt Case Number 299/21 ) prebivalci Južne Afrike na ustavnem sodišču zahtevajo razsodbo, da bi predsednik in parlament prevzeli odgovornost za škodo, ki jo je povzročil globalistični Covid-Zločin proti človeštvu. Prav tako želijo nazaj prevzeti nadzor nad svojimi financami tako, da razpustijo rezervno banko s ponovno uvedbo "zdravega" denarja, podprtega s plemenitimi kovinami.

Ricardo in njegovi ljudje so uspešno vložili tožbo proti predsedniku Južne Afrike, parlamentu in rezervni banki. Če bodo zmagali v tej zadevi, bodo posledice globoke ne le za prebivalce Južne Afrike, ampak za celotno afriško celino in bodo postavile precedens, ki bi lahko ljudi osvobodil dolžniškega suženjstva, ki ga vsiljuje sistem fiat valut centralne banke, vzpostaviti z zlatom podprt dolar in odpraviti korupcijo pri političnih strankah.

S tem bi Afrika lahko postala tudi baza, iz katere bi se začela sojenja
Nürnberg 2.0 za zločine proti človeštvu, ki so bili zagrešeni nad ljudmi po vsem svetu.

https://www.showusthevirus.info/


Izjava SOVI - Statement Of Virus Isolation

statement-of-virus-isolation-sovi-by-morell-cowan-and-kaufman-1
.pdf
Download PDF • 337KB561 views0 comments