Javna objava prejetega pisma: STOPILA SEM V PRVO VRSTO IN NI ME STRAH -osebna izpoved žrtve medicine
Stopila sem v prvo vrsto in ni me strah

Zaradi napak medicine ( neprimerno zdravilo v nosečnosti, rojstvo z asfikcijo in cepljenji proti otroškim boleznim) je moj prvi sin pri 18 letih umrl zaradi neozdravljive bolezni. Medicina se mi je zato opravičila, kar je bil razlog, da nisem nikogar tožila. Menim, da se lahko vsak zmoti. Cena , ki sem jo plačala za te napake medicine, pa je bila zelo visoka.

Za to da sem omogočila kolikor toliko lepo življenje svojemu sinu, sem se odrekla vsemu službi, prijateljem in svojemu življenju...in ostala z njim doma. Do njegovega 18 leta sem ga nosila na svojem hrbtu, napor je bil nečloveški, cele noči ga je bilo potrebno obračati, praktično sploh nisem spala, da ne govorim o psihičnih bolečinah in trpljenju ob njegovi bolezni. Gledanje kako tvoj otrok umira na obroke je najhujša mora vsakega starša. Zaradi nečloveških naporov sem danes invalid. Pa, ne me razumeti narobe, če bi se vrnila v preteklost in bi moj sin zopet zbolel za neozdravljivo boleznijo, bi na enak način ravnala še enkrat.

Moj drugi sin je hvala bogu, zdrav, študira naravoslovje, in zdaj se zgodovina ponavlja. Medicina, se zopet igra boga in širi propagando o varnih cepivih, čeprav je še v eksperimentalni fazi. In to za populacijo, ki ga ta virus sploh ne ogroža- našo mladino, še več, moj sin je to prebolel kot prehlad. In zdaj se manipulira z mladimi ljudmi in se jih nagovarja k cepljenju, kot njihova dolžnost iz solidarnosti do ranljivih skupin ali v podporo znanosti, glede na to da študira naravoslovje?!


Moj sin, ni bil ne za maske, ne za testiranje, še manj za cepljenje, potem pa šok, popolni preobrat. Na fakulteti so imeli odprte razprave na temo Covida 19, prav tako na fakultetah njegovih sostanovalcev in potem BUM!

Zagovarjanje ukrepov in nenavadno navdušenje nad cepljenjem, še več, kot da je to edina rešitev za vse človeštvo, ne samo edina rešitev, tudi dolžnost!


In kaj se je zgodilo z menoj. Najhujša nočna mora se je ponovila, to da mi je medicina z eksperimentiranjem fentala prvega sina, sem komaj preživela od vsega hudega, toda bila je napaka, odpustila sem jo, da pa mi bodo to zdaj naredili še z drugim sinom namenoma, pa smatram kot

ZLOČIN IN NAJHUJŠE NASILJE NAD NAŠIMI OTROCI IN NAMI NJIHOVIMI STARŠI!


Ponoči ne morem več spati, tudi če zaspim se prebujam, mučijo me nočne more, tudi hrana mi ne tekne več, skratka moje življenje je postalo pekel.

Z sinom sem se skušala pogovoriti o tem in na tisoč in en način sem mu posredovala vse podatke, številke, dejstva, navedbe nobelovih nagrajencev, najboljših znanstvenikov in zdravnikov na svetu, on pa mi odgovarja, da so to samo teorije zarot.


Dragi starši (osnovnošolcev, dijakov in študentov) , dragi moji sotrpini, ne vem kaj boste storili vi, toda natančno vem kaj bom storila jaz!


Stopila sem v prvo vrsto in ni me strah,

na ves glas in z vsemi pravnimi sredstvi se bom borila proti zdravstvenemu eksperimentiranju na svojem sinu z nepreverjeno gensko terapijo!

Tudi za ceno svojega življenja! Do zadnjega diha!

Roberta


konec pisma.PROSIM DELITE !

541 views0 comments