INTERVJU - Prof. Hockertz - POVSEM JASNO JE, DA TO NISO COVID "CEPIVA" AMPAK GENSKE TERAPIJE !!!

INTERVIEW - Prof. Hockertz -

IT IS COMPLETELY CLEAR THAT THESE ARE

NOT COVID "VACCINES" BUT GENE THERAPY !!!SLOVENSKI PODNAPISI


PROSIM DELITE, NAJ LJUDJE IZVEJO RESNICO !


ISKRENA HVALA TUDI VSEM DOBRIM LJUDEM,

DA PREVAJAJO VSEBINE, KI SO POMEMBNE!!!


PROF.DR. STEFAN HOCKERTZ

je imunolog, virolog, biolog in farmakolog. Bil je direktor inštituta za eksperimentalno in klinično toksikologijo na univerzitetni kliniki v Hamburgu. Že leta vodi podjetje, ki se ukvarja z dovoljenji za zdravila in razvojem cepiv.

Ne vem, kdo bi lahko bil bolj primeren sogovornik v zvezi s cepivi. Prof. dr. Hockertz trdi, da je kristalno jasno, da je cepivo proti KOVIDU-19 genska terapija.

Intervju je preveden v slovenščino. Zahvaljujemo se

Tjaši Vuzem, Petri in Patriciji.


Govoriva o trenutno najbolj razširjenih cepivih, t.i. RNA-cepivih, torej genetskih. En del genetskega materiala je virus, ki ga zavijejo v majhne membranske kroglice in nas z njimi cepijo.


V bistvu to ni cepljenje, ampak genska terapija.

To je zelo pomemben aspekt, ki ga ne morem dovolj pogosto poudariti. Klasično cepivo naj bi direktno kot antigen, kot tujek, usposobilo naš imunski sistem, da bi proti tem ukrepalo in preprečilo infekcijo. To je definicija cepiva.

Zdaj je drugače: RNA cepivo sploh nima funkcije antigena. Torej naše telo mora v svojih celicah najprej prebrati tuj RNA, da bi lahko proizvedlo antigen, da bi nato zoper ta antigen, ki ga je samo proizvedlo, lahko tudi odreagiralo. V ozadju vidim avtoimunski moment.Vir: SKUPNOST CIVILNIH INICIATIV IN GIBANJ SLOVENIJE

https://www.facebook.com/Skupnost-Civilnih-Iniciativ-in-Gibanj-Slovenije-106400411623456/


ČE STE SLUČAJNO SPREGLEDALI,

SKUPNOST CIVILNIH INICIATIV IN GIBANJ SLOVENIJE

466 views0 comments