Grigor Grigoryan: Antropogeni COVID - Kakšno grožnjo predstavljajo ameriški bio laboratoriji?

Nevarnost nove pandemije po premaganem COVID-19 je mogoča, dokler ameriški biološki laboratoriji delujejo po vsem svetu. Do tega zaključka so prišli strokovnjaki med IV mednarodno konferenco "Ameriški biološki laboratoriji: grožnje svetovni skupnosti", ki sta jo organizirala "Ridus" in "Public News Service".


Grigor Grigoryan, strokovnjak za zoonotske bolezni, je dejal, da ves svet, ki se bori s pandemijo koronavirusa, pozablja, da je COVID-19 le posledice ciljnih dejanj s katerimi so prepoznavali, izbirali in preučevali lastnosti novih virusnih sevov.


»Nihče ne jamči, da po prebolelem koronavirusu ne bo nobene nove okužbe. Konec koncev, će želimo okužbo ustavili, moramo to storiti v njenem epicentru, tam kjer se pojavi in odkoder se razširi, «je poudaril strokovnjak.


»Danes si bodo le naivni ali pristranski ljudje upali trditi, da nova okužba s koronavirusom ni umetna. Obstaja veliko posrednih dokazov, da je bil ta virus narejen z usmerjeno rekombinacijo RNA in nadomestitvijo ektodomena v bodičast proteinu. In koronavirusi, kot dokazujejo številni podatki, so še posebej zanimivi za tiste, ki se ukvarjajo z razvojem in shranjevanjem biološkega orožja, «je dejal Grigoryan."Novi koronavirus se ni pojavil leta 2019. Pred pojavom COVID-19 je že obstajala legenda o njegovem pojavu," je nadaljeval strokovnjak. "Že od leta 2007, še prej, že potekajo dela na usmerjeni rekombinaciji RNA različnih virusov in na to ni nihče pozoren."


Grigoryan je spomnil, na kitajskega strokovnjaka za virulogijo Shi Zhengli, katerega skupina se je ukvarjala z razvojem na inštitutu za virusologijo Wuhan, te ekperimente so izvajali od leta 2007. "Obstajajo podatki in publikacije, ki bi morale vzbuditi vsaj sum obveščevalnih agencij držav, ki so zaskrbljene zaradi njihove biološke varnosti, "«je spomnil strokovnjak.


Takoj, ko se je ta "koronavirusna psihoza" začela 23. januarja, je nenadoma ta skupina Shi Zhengli objavila [informacije], da je bila leta 2012 mutacija tega seva virusa izolirana od kitajskih netopirjev. Takoj se je pojavila še ena skupina kitajskih znanstvenikov, ki je začela pretiravati s temo in zagotavljati podatke o koronavirusu med luskavci, katere je, kot so to navedli, zasegla kitajska carinska služba itd. To legendo so ustvarili zato, da bi kasneje lahko dokazali, da naj bi novi virus izviral iz narave.


Grigoryan je udeležence konference opozoril na dejstvo, da so virolog Shi Zhengli in druge skupine kitajskih virologov sodelovali pri projektu, ki ga financira USAID: »Vsi so začeli iskati krivca, vendar je bilo treba le slediti logiki znanstvenega dela na usmerjena rekombinacija RNA, da bi spremenila patogenost vrste patogena. Navsezadnje te študije predstavljajo potencialno grožnjo človeštvu. "


Prej je Ridus poročal, da imajo ZDA v lasti približno 400 vojaških bakterioloških laboratorijev v 25 državah, vključno z Gruzijo, Kazahstanom, Uzbekistanom in Ukrajino. Raziskovalci, ki delajo v teh organizacijah, se ukvarjajo s preučevanjem in spreminjanjem različnih virusov za možnost uporabe za vojaške namene.


Kot pravi Grigoryan teh laboratorijev ne bo mogoče priklicati po diplomatski in pravni metodi: takoj, ko se bo začelo delo za ustvarjanje mehanizma za spremljanje biološke varnosti, bodo vsi možni dokumenti in dokazi izginili iz vseh laboratorijev v Gruziji, Ukrajini, Kazahstanu in Armeniji, prav tako bodo izginile vse informacije, ki bi lahko celo posredno nakazovale nekaj vprašljivega.


»Ti laboratoriji zaposlujejo ljudi, ki so zvesti svojim delodajalcem. In ob najmanjšem tveganju, da bi te informacije lahko prišle v roke strokovnjakom organizacije Collective Security Treaty Organisation (CSTO), kjer ima Rusija vodilno vlogo, bodo vsi podatki preprosto izginili, nemogoče bo kaj najti. Vendar pa je mogoče po tem dejansko preprečiti nadaljnji razvoj dogodkov. Toda tega, kar je že bilo storjeno, tudi glede nove okužbe s koronavirusom, poskusov z sevi in ​​serovarji patogenov, kot so leptospiroza, antraks, bruceloza in kuga, preprosto ne bo mogoče najti, «je zagotovil strokovnjak.


Grigoryan je opisal sistem, po katerem Američani delajo identifikacijo, izbiro novih sevov in preučevanje njihovih lastnosti. Po njegovih besedah ​​gre za "resno globalno delo, gre za vojaški razvoj, ki nima nič skupnega z znanostjo."
ZDA poleg programa za preprečevanje bioloških groženj, ki je ustvaril vse te laboratorije, izvajajo program "Predict", ki ga financira USAID, pravi Grigoryan.


»Ta program se izvaja v skoraj vseh državah jugovzhodne in južne Azije, vključno z Indijo, Kitajsko, da ne omenjamo Vietnama, Kambodže itd. V okviru tega programa se zbirajo različni patogeni. Po mojih podatkih je bilo v tem programu odkritih več kot 2000 patogenov. Ugotovljeni so sevi, ki v naravnih razmerah nimajo nobenega mehanizma za vstop v živalsko populacijo določenega ozemlja, da o ljudeh niti ne govorimo. V prvi polovici letošnjega leta so v jamah v Mjanmaru, kjer je dostop fizično nemogoč za vsakokar, odkrili nov koronavirusni sev netopirjev. «je dejal znanstvenik.


»V ZDA je vse strokovno znanje o nalezljivih boleznih zbrano v Nacionalni inštitut za zdravje (NIH). Podrejeni so 25 raziskovalnim inštitutom, vključno z Nacionalnim inštitutom za alergije in nalezljive bolezni (NIAID), katerega vodi zloglasni Anthony Fauci, «je spomnil strokovnjak.


»V obveščevalnem sistemu obstaja struktura, imenovana Integrirana raziskovalna ustanova (IRF). Nahaja se v Fort Detrick, Maryland. To je glavno mesto razvoja in kopičenja biološkega orožja. V isti državi obstaja zelo tajna struktura, ki je nihče ne upošteva, vendar bi morala biti v središču pozornosti - Nacionalni center za medicinsko obveščevalno službo (NCMI). Ta center ima dostop do vseh informacij in jih zbira. Je del ameriškega ministrstva za obrambno obveščevalno agencijo (DIA). Vse to, so med seboj povezane strukture. Samo naiven in pristranski strokovnjak lahko verjame, da se ukvarjajo z neškodljivimi aktivnostmi. To je usodna napaka. "


Po mnenju strokovnjaka tega globalnega problema ni mogoče rešiti s prizadevanji diplomatov. »To ni več le grožnja. Diplomatsko delo lahko prepreči in se izogne ostrim ovinkom, zdaj pa je čas, da se pogovori vojska, «je zaključil Grigoryan.

vir: STALKERZONE

https://www.stalkerzone.org/anthropogenic-covid-what-threats-do-us-bio-laboratories-pose/59 views0 comments