Flavia Groșan, romunska pulmologinja: Covid protokol, ki se uporablja v bolnišnicah, ubija paciente!

Romunska pulmologinja dela čudeže: Ozdravila je 100 % svojih pacientov s Covidom« - Pod tem naslovom se je pravkar pojavil precej dolg članek v romunskem dnevniku Național, ki se prodaja po vsej državi. Skrivnost te zdravnice iz Oradee? Za ozdravitev svojih pacientov ne uporablja medicinskega protokola, katerega uporaba je postala obvezna skoraj povsod.


Intervju, ki ga je objavil Național, je bil na tej strani objavljen tudi v madžarščini, ki vključuje različne nove alternative v zvezi z epidemijo, ki jih glavni tisk noče objaviti. Ne moremo preveriti verodostojnosti pogosto zgoščenega gradiva na spletnem mestu, lahko pa po drugi strani ocenimo verodostojnost madžarskega prevoda intervjuja: vsebina madžarskega prevoda se ujema z izvirnikom. Tukaj je ta prevod, kateremu smo mu dodali le drobne slogovne izboljšave:


Informacijski portal National.ro je pravkar objavil zanimiv intervju, v katerem pulmologinja iz Oradee pojasnjuje, da se je odločila, da ne bo upoštevala uradno veljavnega protokola Covid [v Romuniji], ter se bo raje zanašala na lastne izkušnje iz pulmologije. Na tradicionalen način zdravi svoje paciente, ki trpijo za pljučnico po virusni okužbi – vključno s tistimi, za katere pravijo, da so »zboleli za Covidom«, metoda, ki je vodila do impresivnega uspeha: skoraj 100 % njegovih bolnikov je okrevalo brez bolnišnične oskrbe.


Po mnenju te zdravnice je pravzaprav trenutno uporabljen protokol Covid tisti, ki ubija bolnike v bolnišnicah.


Zdravnica Flavia Groșan, pulmologinja v Oradei (oddelek Bihor). Je ena izmed tistih zdravnikov, ki se ne strinjajo s protokolom zdravljenja, ki ga trenutno predpisuje [romunsko] ministrstvo za zdravje in po katerem naj bi se zdravili bolniki, okuženi s Covid-19. Ni upoštevala predpisanega recepta, okužene bolnike zdravi z lastnimi metodami, ki temeljijo na znanju, ki ga dolguje svojim zdravniškim izkušnjam, in vse kaže, da to počne zelo dobro: njeno zdravljenje je bilo uporabljeno pri skoraj tisoč bolnikih, ki so prišli k njej domov v različnih fazah bolezni, ki jo povzroča SarS-CoV-2.


100 % njenih pacientov je ozdravljenih,

brez bolnišnične oskrbe.


Dr Groșan posledice okužbe z virusom SARS-CoV-2 obravnava kot atipično pljučnico. Povedala je tudi, da bolnišnice delajo velike napake in

da je pravzaprav Covid protokol tisti, ki ubija paciente.


"Covid je pljučnica - vsekakor atipična, a pljučnica -

in jo je treba kot tako zdraviti," je dejala.


»Takoj ko je bila razglašena pandemija, je bil moj cilj, da noben bolnik ne bi bil intubiran, saj gre za proces, ki vodi v smrt. Uporabljam svoje klasične terapije z zdravili, ki vključujejo klaritromicin, antibiotik iz družine makrolidov. V tej družini so samo trije antibiotiki: eritromicin, ki ga vsi poznajo, azitromicin in klaritromicin. Azitromicina, ki je oslabljena kopija klaritromicina, res ne maram. Sodelovala sem v zelo zanimivih kliničnih raziskavah pljučnice, kjer sem videla moč klaritromicina za zmanjšanje vnetja, kot ga ne zmore noben drug antibiotik. "


Pulmolog poudarja, da preveliki odmerki kisika v bolnišničnem okolju povzročajo možganski edem, ki je eden od vzrokov umrljivosti bolnikov.


V zvezi s tem je povedala naslednje:

“Nad 80-odstotno nasičenostjo svojim pacientom dajem le zelo majhne odmerke kisika, in sicer 2-3 litre na minuto, v obliki kratkih dnevnih tretmajih, največ od 4 do 5 ur. Res je treba vedeti, da presežek kisika zavira možgane, saj na splošno so možgani tisti, ki nadzorujejo naše telo, in ne naprava. Glede tega sem popolnoma PROTI vsiljenim veljavnim protokolom za Covid:

visoki odmerki kisika, ki so predpisani, nivo 20 litrov, vodijo v acidozo, kar povzroča možganske edeme pri bolnikih. Kar pa seveda vodi v njihovo smrt. "


Flavia Groșan meni, da je uporaba zdravila Kaletra in kodeina bolnikom s Covidom velika napaka, kar lahko le poslabša simptome bolezni.


»Na srečo je bilo nekaj medicinskih sester - tistih, za katere menim, da so prave junakinje -, ki so opazovale bolne in jih opozarjale ter jim svetovale, naj ne pogoltnejo Kaletre in naj vržejo ta zdravila stran. Potem so bili zdravniki, ki so prišli na pregled, presenečeni nad odsotnostjo driske in kako dobro se počutijo. Razlog je bil v tem, da niso jemali zdravil, ki jih predpisuje protokol. Tako so ti negovalci zares rešili življenja svojih pacientov. "


»Pri uporabi kodeina se kašelj blokira, bolnik ne more izkašljati izločkov, ki nastanejo v pljučih, in prav ti izločki ga dušijo - ne krvni strdki, ampak kopičenje krvi. Izločki. V tem trenutku bolniki, kot bi lahko pričakovali, zapadejo v stanje panike, ker ne morejo več dihati: nenadoma jim dajo proti bolečinske tablete in jih namestijo na ventilator - od tam jih lahko rešije le božje usmiljenje! "


Ta uspešna metoda in neustrašen odnos sta tej pulmologinji iz Oradee takoj zagotovila nacionalno priljubljenost. Nešteto medijev je poročalo o metodi, ki jo uporablja. Na tem videu odgovarja na vprašanja nacionalnega kanala s sedežem v Bukarešti, katerega novinarji do nje zavzamejo precej sovražni in obtožujoči ton, a zdravnica ostaja neomajna. Tukaj je povzetek televizijskega intervjuja:

Pulmologinja uporablja svoj lasten protokol. Posvetuje se na spletu in svoje paciente zdravi ob predpostavki, da imajo atipično pljučnico. Ozdravila je na primer pet članov iste družine, katerih starost je bila od 37 do 97 let; zdravljenje je bilo tako uspešno, da je ta družina že lahko skupaj praznovala božič. Bolni se zelo bojijo – pravi – vsi si želijo v bolnišnico, mi pa se lahko pozdravimo, če ostanemo doma in jemljemo zdravila. Neupoštevanje predpisanega protokola jo je že obsodil eden od njenih kolegov, vendar je do tega ravnodušna, saj vidi, da predpisani protokol ni pravilen, njen protokol pa je po drugi strani dober - načelo slednjega, da takoj, ko se pojavijo prvi simptomi, tudi pri temperaturi 37,1 °, za svoje paciente uporabi na klaritromicin. (clarithromycin) Izjavila je tudi, da je zmedena, ko vidi, kako razsvetljenci medicine sledijo drug drugemu na televiziji, da bi prestrašili prebivalstvo, ker je bilo njej že od začetka jasno, da ima opraviti s pljučnico in da je treba na podlagi opazovanja določiti tudi fokus zdravljenja.


Vir: Breizh info
https://www.breizh-info.com/2021/03/23/161294/flavia-grosan-pneumologue-roumaine-cest-le-protocole-covid-applique-dans-les-hopitaux-qui-tue-les-malades/

klaritromicin - clarithromycin

Prosimo delite pomembne informacije!!!


4,767 views0 comments