EKSPLOZIVNO: "Imamo jih. Preverite ta dejstva!" Odvetnik Thomas Renz -Imamo podatke, tožbe sledijo

IZZIVALI STE ODVETNIKE, ZDAJ SE PRIPRAVITE !!!
Med izrednim govorom na turneji ReAwaken America Clay Clark je odvetnik Thomas Renz šokiral tisoče obiskovalcev in milijone gledalcev v živo, ko je razkril:


Ti podatki iz sistema za sledenje Medicare razkrivajo, da je v 14 dneh po prejemu cepiva proti COVID-19 umrlo 19.400 ljudi, mlajših od 80 let.


Poleg tega je v 14 dneh po prejemu cepiva Covid-19 umrlo 28.065 ljudi, starejših od 80 let.


Skupno število ameriških državljanov, ki so umrli v 14 dneh po prejemu cepiva proti COVID-19, je po trdnih podatkih, razkritih v sistemu za sledenje Medicare, 48.465.


Potem ko je dokazal, da je zaradi cepiva proti COVID-19 umrlo več kot 45 tisoč ljudi, je odvetnik Renz svojo pozornost usmeril v količino ljudi, ki jih v ameriških bolnišnicah ubije Remdesivir, protokol dr. Anthonyja Faucija.


Odvetnik Renz ima v posesti tudi podatke o smrtih zaradi Remdesivirja iz sistema za sledenje Medicare, ki jih je vlada zatajila pred našimi državljani.Podatki o Remdesivirju razkrivajo, da je 7.960 upravičencem, ki so prejemali zdravilo Remdesivir za Covid-19, umrlo 2.058 ljudi. To je 25,9%.


46% ljudi je umrlo v 14 dneh po zdravljenju z Remdesivirjem.


O resnih neželenih učinkih so poročali pri 131 od 532 bolnikov,

ki so prejemali zdravilo Remdesivir. To je 24,6%.


..."prebivalstvu ZDA večkrat pravijo, da je to cepivo " varno in učinkovito. " Odvetnik Renz pravi: »Ti podatki niso bili nikoli posredovani javnosti in videli boste, zakaj so jih skrivali in nikoli objavili. To je zelo prekleto in ti podatki razkrivajo, da je FDA vedela, kaj se bo zgodilo, je dopustila da se to zgodi, in na tisoče in tisoče jih je umrlo ali je bilo ranjenih. "

Kopija celotnega govora odvetnika Renza skupaj s podatki iz sistema za sledenje skritim cepivom bo objavljena na njegovi spletni strani

www.Renz-Law.com


Objavljeno 27. septembra 2021


DELITE NA VSEH PLATFORMAH !!!

VSI MORAJO ČIMPREJ IZVEDETI!!!17,430 views0 comments