Dr. Peter McCullough - največji as s področja srca in ledvic - posnetek zaslišanje pred senatom

Dr. Peter McCullough - the greatest ace in the field of heart and kidneys - recording of testimonies on Senate Committee"Dovoljenje za uporabo v izrednih razmerah" so proizvajalci cepiv dobili pod pretvezo, da ni na voljo drugih načinov zdravljenja, vendar obstajajo alternativni načini zdravljenja in jih aktivno zatirajo.


Dr. Peter McCullough v svojem pričevanju pred teksaškim odborom za zdravstvo in socialne storitve marca 2021 pojasnjuje, da so bila v medijih cenzurirana znana uspešna zdravljenja Covid. , kar je povzročilo veliko smrtnih primerov Covid. Po McCulloughu in drugih strokovnjakih so bili zdravstveni birokrati, kot je Anthony Fauci, osredotočeni na Big Pharma cepiva, ne pa na zdravljenje ljudi.


(https://www.cardiometabolichealth.org/peter-mccullough.html)


The "emergency use permit" was granted to vaccine manufacturers under the pretext that there were no other treatments available, but alternative treatments existed and were being actively suppressed.


Dr. Peter McCullough explains in his testimony to the Texas Senate Committee on Health and Human Services in March 2021 that well-known successful Covid treatments were censored in the media, resulting in many Covid deaths. According to McCullough and other experts, medical bureaucrats like Anthony Fauci were focused on Big Pharma vaccines, not treating people.


PROSIMO DELITE, NAJ VSI VIDIJO, DA PRIKRIVAJO INFORMACIJE O USPEŠNIH ZDRAVILIH IN USPEŠNEM ZDRAVLJENJU COVID BOLNIKOV. RAZLOG???

DA LAHKO NADALJUJEJO S 3. FAZO KLINIČNIH PRESKUŠANJ "CEPIV" NA ZAVEDENIH LJUDEH!


TO NISO CEPIVA, KER SO CEPIVA Z DEFINICIJO OPREDELJENA DRUGAČE!

170 views0 comments