Dr. Jerry L. Spivak: "Medicinska potrditev",da je cepivo Pfizer povzročilo smrt zdravnika s Floride

Dr. Jerry L. Spivak: ‘A Medical Certainty’ Pfizer Vaccine Caused Death Of Florida Doctor

Dr. Jerry L. Spivak , strokovnjak za krvne motnje na univerzi Johns Hopkins je v torek za New York Times dejal, da verjame, da je "medicinsko potrdil", da je Pfizerjevo "cepivo" proti COVID19 povzročilo smrt dr. Gregoryja Michaela.


Zdravstveno ministrstvo na Floridi in Centri za nadzor in preprečevanje bolezni preiskujejo smrt zdravnika s Floride, ki je umrl 3. januarja zaradi redke avtoimunske motnje, ki jo je razvil 21. decembra, tri dni po prejemu cepiva Pfizer COVID.


Kot je prejšnji teden poročal The Defender, je Heidi Neckelmann, žena dr. Gregoryja Michaela, dejala, da je bila smrt njenega 56-letnega moža po njenem prepričanju "stoodstotno povezana" s "cepivom".


Zdaj se je vsaj en zdravnik javno oglasil in dejal, da tudi on misli, da je cepivo povzročilo, da je Michael razvil akutno idiopatsko trombocitopenično purpuro (ITP), motnjo, ki ga je ubila.


Po poročanju New York Timesa:

“Dr.Jerry L. Spivak, strokovnjak za bolezni krvi na univerzi Johns Hopkins, ki ni bil vključen v oskrbo dr. Michaela, je dejal, da na podlagi opisa gospe Neckelmann "mislim, da je moč zdravstveno potrditi, da je bilo povezano s "cepivom"."


" To bo zelo redko, "je dejal dr. Spivak, zaslužni profesor medicine. A dodal je: "Se je zgodilo in bi se lahko ponovilo."

Spivak je za Times povedal, da je utemeljitev utemeljil z dejstvom, da se je Michaelova motnja pojavila hitro po cepljenju in "je bila tako huda, da so njegovi trombociti številčno "strmoglavili"."

Spivak je ponudil še dva razloga, da bi podkrepil svojo teorijo.
Prvič, dejstvo, da je bil Michael bolj zdrav in mlajši od večine ljudi, ki razvijajo kronične oblike ITP.
In kot drugo, dejstvo, da je približno 70% ljudi, ki razvijejo ITP, ženskega spola.

Kot je Spivak povedal za Times:
"Nenaden primer moškega, še posebej razmeroma mladega, zdravega, kaže na nedavni sprožilec."

Dr. Jerry L. Spivak, an expert on blood disorders at Johns Hopkins University, told the New York Times Tuesday that he believes “it is a medical certainty” that Pfizer’s COVID vaccine caused the death of Dr. Gregory Michael.


The Florida Health Department and the Centers for Disease Control and Prevention are investigating the death of a Florida doctor who died Jan. 3 from a rare autoimmune disorder he developed on Dec. 21, three days after receiving Pfizer’s COVID vaccine.


As The Defender reported last week, Heidi Neckelmann, the wife of Dr. Gregory Michael, said that in her mind, her 56-year-old husband’s death was “100% linked” to the vaccine.


Now, at least one doctor has come forward publicly to say he also believes the vaccine caused Michael to develop acute idiopathic thrombocytopenic purpura (ITP), the disorder that killed him.


According to the New York Times:

“Dr. Jerry L. Spivak, an expert on blood disorders at Johns Hopkins University, who was not involved in Dr. Michael’s care, said that based on Ms. Neckelmann’s description, ‘I think it is a medical certainty that the vaccine was related.’


“‘This is going to be very rare,’ said Dr. Spivak, an emeritus professor of medicine. But he added, ‘It happened and it could happen again.’”

Spivak told the Times he based his reasoning on the fact that Michael’s disorder came on quickly after the shot, and “was so severe that it made his platelet count ‘rocket’ down.”

Spivak also offered two other reasons to back up his theory.
One, the fact that Michael was healthier and younger than most people who develop chronic forms of ITP.
And two, the fact that about 70% of people who develop ITP are women.

As Spivak told the Times: “A sudden case in a man, especially a relatively young, healthy one, suggests a recent trigger.”

Vir: HumansAreFree

https://humansarefree.com/2021/01/johns-hopkins-scientist-a-medical-certainty-pfizer-vaccine-caused-death-of-florida-doctor.html

54 views0 comments