Dr. Astrid Stuckelberger je gostja razprave o Pogodbi SZO o pandemiji! Ob 20h V ŽIVO!






Pridružite se nam v živo v ponedeljek na 31. sestanku generalne skupščine WCH. Pridružila se nam bo gostujoča govornica, dr. Astrid Stuckelberger. Te predstavitve ne želite zamuditi!

19:00 GMT | 21:00 CAT
14:00 EST | 11:00 PST

Dr Stuckelberger je doktor znanosti iz zdravja prebivalstva in zasebni docent na Medicinski fakulteti Univerze v Ženevi in Lozani. Že več kot 25 let poučuje in izvaja raziskave, je diplomirala in magistrirala iz genetske psihologije . Sodelovala je s Svetovno zdravstveno organizacijo pri obvladovanju pandemije in mednarodni zdravstveni uredbi, pri odboru za pregled etike in pri dejavnikih, osredotočenih na človeka, v zdravstveni politiki.
Dr. Stuckelbergerjeva je zastopala znanstvene nevladne organizacije pri ZN/WHO zadnjih 20 let in je avtor več knjig, znanstvenih člankov in poročil ZN/EU.

Povezava za ogled v živo: 7.3.2022 ob 20h po našem času:


https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/


524 views0 comments