Dr. Andraž Teršek: Sprašujem slovenske medije...
..., ZAKAJ našim ljudem, državljankam in državljanom, NE RAZKRIJETE, kaj se je DEJANSKO dogajalo na zadnjih protestih, kjer je ponovno prišlo do nasilja, z obeh strani, KDO je zanj odgovoren, KDO se je zanj dogovoril S KOM in katera KAZNIVA DEJANJA je ob tem storila slovenska policija?!

ZAKAJ javnosti NE RAZKRIJETE POGODBO MED SLOVENSKO VLADO IN PFIZERJEM?!


ZAKAJ MOLČITE o znanstvenih dognanjih in dejstvih?


ZAKAJ MOLČITE glede enormnega “konflikta interesov” prof. dr. Bojane Beović, v času “koronske krize”?


ZAKAJ MOLČITE o tem, da TUDI celotna opozicija ignorira ljudstvo, se pretvarja, slepomiši, manipulira in zavaja javnost?


ZAKAJ javnosti NE POJASNITE, da so SKEPTIKI ljudje, ki imajo ZELO RESEN in MISLEČ, ŠTUDIOZEN odnos do ZNANOSTI in da to NISO ljudje, ki bi… kot se dnevno in rado javno zapiše ali reče, “ne imeli zaupanja v znanost in medicino”? Da to niso “konspirativni anticepilci”?

ZAKAJ dovoljujete, da slovensko javnost dnevno nagovarjajo pravniki in pravnice, ki ne zmorejo, morda tudi nočejo MISLITI IN RAZUMETI, POJASNJEVATI PRAVA? ZAKAJ jim dovolite, da “streljajo kozle,” ki imajo katastrofalen, uničevalni javni učinek?

ZAKAJ javnost NE OBVEŠČATE o znanstvenih in zdravniških dognanjih, izkušnjah, dejstvih in dokaziv glede “koronske krize”?

ZAKAJ molčite o PZZT: Profilaksa, Zgodnje Zdravljenje (znanstveno dokazano in izkustveno, ambulantno potrjeno, kategorično!), Testiranje (s testi, ki so bili predvideni in testirani za in z diagnostiko- KER TI, KI SE UPORABLJAJO, NISO BILI IN NISO)?

KAJ SE JE ZGODILO Z VAMI? KAJ SE VAM JE ZGODILO?

GRE ZA DENAR, SAMO ZA DENAR?


KOMU ste se PODREDILI in ZAKAJ ste to storili?!


Je možno, da to, kar počnete, počnete zato, ker ne želite ali ne zmorete PREISKOVATI, ISKATI, BRATI, ANALIZIRATI, MISLITI, RAZUMETI, DOJETI, SPREJETI… znanstvenih in strokovnih dejstev in dokazov?!


Zakaj trobite v isti rog kot uradni, formalni odločevalci in ob tem mižite, si mašite ušesa in neodgovorno, lobotomično, ignorantsko, ravnodušno … zavračate VSE IN VSAKOGAR, ki ne pristaja na poneumljanje, na vsiljevanje statusa drobnice, perutnine in goveda, sužnja in poskusnega zajčka, objekta zločina?!


Zakaj o tem ne občutite ZADREGE, SRAMU?!


ZAKAJ nas SILITE, da začnemo vlagati kazenske ovadbe in civilne tožbe?


KAJ VAM JE?!


Vir: spletna stran - dr.Andraž Teršek, USTAVNIK IN PRAVNIK FILOZOF

https://andraz-tersek.si/sprasujem-slovenske-medije/


69,956 views5 comments