Anica Bidar: "V sredo, 13.1.2021, 14.00 bomo pred parlamentom zahtevali PREKLIC LAŽNE PANDEMIJE!!!"

Anica Bidar: "On Wednesday, January 13, 2021, 14.00 we will demand the cancellation of the FALSE PANDEMIC in front of the parliament !!!"


"MI LJUDSTVO SLOVENIJE PREVZEMAMO OBLAST V REPUBLIKI SLOVENIJI!"
"WE, THE PEOPLE OF SLOVENIA, ARE TAKING OVER THE AUTHORITY IN THE REPUBLIC OF SLOVENIA!"

Še en video iz kategorije: CENZURIRANO_BRISANO_PREPOVEDANO


Hvala lepa Anici za pogumen karakter, trud in opravljeno delo v teh neizprosnih časih!!!


SKRAJNI ČAS JE ZA PREKINITEV TE NOROSTI, PLANDEMIJE, za katero nikjer nimajo fizičnih dokazov, virusa izoliranega iz človeške celice obolele osebe. Ne samo, da ljudje zbolevajo ali celo umirajo zaradi ukrepov ZAPIRANJA, OBVEZNEGA NOŠENJA MASK IN SOCIALNEGA DISTANCIRANJA, ZDAJ MNOŽIČNO PROMOVIRAJO VBRIZGAVANJE

MEDICINSKE NAPRAVE V VAŠA TELESA!!! TO ČEMUR PRAVIJO "CEPIVO", SPLOH NE USTREZA DEFINICIJI CEPIVA, PO NOBENEM NORMATIVU!!!


Poglejte si video, kjer dr. David Martin in dr. Judy Mikovitz razložita, da to sploh ni cepivo!!!


doktor David Martin:

"TO SPLOH NI CEPIVO, ampak gre za mRNA paket v ovojnici maščobe, kateri se dostavi v celico, TO JE MEDICINSKA NAPRAVA, katera je bila narejena tako,da stimulirala človeške celice, da začnejo proizvajati patogene."


doktor Judy Mikovitz:

"Med drugim lahko direktno povzroči MULTIPLOSKLEROZO, LOU GEHRIGOVA BOLEZEN, ALZHEIMERJEVO BOLEZEN, TO JE ODRAZ TE PATOGENE OVOJNICE, POVROČA LAHKO TUDI POSPEŠENA RAKASTA OBOLENJA! TO JE ODRAZ TEGA DELCA VIRUSA, SAMO TE SINTEZE, ZA KATERO VEMO, DA TO POVZROČA ŽE DESETLETJA! "


"OKUŽENI Z BOLEZNIJO, DOBESEDNO !"

DR. JUDY MIKOVITZhttps://www.odpriteoci.com/post-1/dr-david-martin-to-sploh-ni-cepivo-ampak-naprava-ki-bo-povzročila-da-boste-zboleli

175 views0 comments