Ameriško obrambno ministrstvo je v Ukrajini financiralo "COVID-19 raziskave" 3 mesece pred izbruhomSvet je prvič slišal za novi koronavirus v začetku januarja 2020 s poročili o domnevni novi pljučnici, podobni bolezni, ki se je razširila po Wuhanu na Kitajskem. Vendar pa je svet dejansko izvedel za Covid-19 šele februarja 2020, saj je Svetovna zdravstvena organizacija šele 11. tega meseca novo koronavirusno bolezen poimenovala kot Covid-19.

Torej, ker je to uradna resnica, zakaj podatki vlade Združenih držav kažejo, da je ameriško ministrstvo za obrambo (DOD) 12. novembra 2019 oddalo pogodbo z Labyrinth Global Health INC. za "raziskave COVID-19" vsaj en mesec pred domnevnim pojavom novega koronavirusa in tri mesece preden so ga uradno poimenovali Covid-19?

Šokantne ugotovitve pa se tu ne končajo. Naročilo, oddano novembra 2019 za „raziskave COVID-19“, ni bilo samo naročeno, da se izvede v Ukrajini, ampak je bilo dejansko del veliko večje pogodbe za „program za zmanjševanje biološke nevarnosti v Ukrajini“.

Morda to razloži, zakaj Labyrinth Global Health sodeluje z EcoHealth Alliance Petra Daszaka in Metabioto Ernesta Wolfea od ustanovitve leta 2017.


Zakaj je obrambno ministrstvo plačalo podjetju, ki je domnevno "globalno podjetje za inženiring, nabavo, svetovanje in gradbeništvo, specializirano za razvoj infrastrukture", za pomoč pri izvajanju "programa zmanjševanja biološke nevarnosti v Ukrajini"?

In zakaj sta tako DOD kot omenjeno podjetje plačala Labyrinth Global Health INC za izvedbo raziskave COVID-19 v Ukrajini vsaj en mesec pred domnevnim pojavom novega koronavirusa in tri mesece preden je bil uradno poimenovan Covid-19?

Labyrinth Global Health, ustanovljen leta 2017, je domnevno "majhno podjetje v lasti žensk z globokim strokovnim znanjem in dokazanimi izkušnjami, ki podpirajo pobude za znanstveni in medicinski napredek."

Sebe opisujejo kot »večkulturno in mednarodno organizacijo z uradi v štirih državah in ekipo strokovnjakov z različnimi izkušnjami in kompetencami, vključno z mikrobiologijo, virologijo, globalnim zdravjem, zdravstveno nego nalezljivih bolezni, medicinsko antropologijo, terensko epidemiologijo, kliničnimi raziskavami in zdravjem, informacijski sistemi."

Ena od teh pisarn se nahaja v Kijevu v Ukrajini, ki jo podjetje imenuje "vrata v vzhodno Evropo".Če za trenutek postavimo biolaboratorije v Ukrajini na stran in se vrnemo k temi Covid-19. Če je vlada ZDA financirala raziskave Covid-19, preden je bilo javno znano, da Covid-19 obstaja, to pomeni, da so bodisi vedeli, da Covid-19 obstaja naravno, ali pa so sodelovali pri izdelavi tega virusa v laboratoriju.

Če pa dokazi o pogodbi niso dovolj, da bi prišli do tega sklepa (morali bi biti), potem jih morda združite z dokazi, da sta nacionalni inštitut za alergije in infekcijske bolezni ZDA (NIAID) in Moderna imela kandidata za koronavirus v december 2019, kar bi moralo zadostovati.

Zaupni sporazum, ki si ga lahko ogledate tukaj, navaja, da so se ponudniki 'Moderna' skupaj z 'Nacionalnim inštitutom za alergije in nalezljive bolezni' (NIAID) dogovorili za prenos 'kandidatov za cepivo proti koronavirusu mRNA', ki so jih razvili in so v skupni lasti NIAID in Moderna, na prejemnika-Univerza Severne Karoline v Chapel Hillu 12. decembra 2019.


Pogodbo o prenosu materiala je 12. decembra 2019 podpisal dr. Ralph Baric na Univerzi Severne Karoline v Chapel Hillu, nato pa jo je 16. decembra 2019 podpisala Jacqueline Quay, direktorica oddelka za licenciranje in podporo inovacij na Univerzi Severne Karoline.Vir: Daily Expose

https://dailyexpose.uk/2022/04/13/us-dod-contract-covid-research-ukraine-nov-2019/


666 views0 comments