Ali lahko mRNA "cepivo" -genska terapija, trajno spremeni človeško DNK? Znanost pravi, da lahko.

Raziskave znanstvenikov na Harvardu in MIT o RNA virusa SARS-CoV-2 kažejo, da bi mRNA cepiva lahko trajno spremenila genomsko DNK, je povedal Doug Corrigan, dr. med. biokemik in molekularni biolog, ki pravi, da je zato potrebno več raziskav.


V običajnih okoliščinah telo naredi ("prepiše") mRNA iz DNK v jedru celice. MRNA nato potuje iz jedra v citoplazmo, kjer daje navodila o tem, katere beljakovine narediti. Cepiva pošljejo svoje kemično sintetizirane mRNA (v paketu z navodili za proizvodnjo beljakovinskih bodic) neposredno v citoplazmo. Po podatkih Centra za nadzor in preprečevanje bolezni (CDC) in večine znanstvenikov se mRNA ustavi v citoplazmi. CDC trdi, da mRNA cepiva "na noben način ne vplivajo oz nimajo interakcije z našo DNK." CDC trdi, da virusna mRNA ne more vstopiti v jedro celice (kjer se nahaja DNK) in da se celica znebi mRNA kmalu po koncu uporabe njenih navodil.


Decembrski predtisk študije o SARS-CoV-2, ki so jo naredili znanstveniki s Harvarda in Massachusetts Institute of Technology (MIT), daje ugotovitve o divjem koronavirusu in delovanju virusne RNA. Študija SARS-CoV-2 RNA reverse-transcribed and integrated into the human genome (8) je nastala na podlagi dejstva, da je veliko število ljudi imelo pozitiven PCR test za COVID-19 še dolgo časa po koncu okužbe. Njihove ključne ugotovitve so bile naslednje: RNA virusa SARS-CoV-2 se lahko reverzibilno prepišejo v človeških celicah, ta DNK zaporedja se lahko vključijo v celični genom in se nato prepišejo (pojav imenovan "retro-integracija") — in obstajajo znane celične poti, ki pojasnjujejo, kako se to zgodi.


Po mnenju doktorja biokemije in molekularne biologije dr. Douga Corrigana, te pomembne ugotovitve (ki so v nasprotju s "trenutno biološko dogmo") spadajo v kategorijo "stvari, ki se absolutno in nedvoumno ne morejo zgoditi, a so se dejansko zgodile."


Ugotovitve raziskovalcev Harvarda in MIT-a so po Besedah Corrigana omajale predpostavke CDC o mRNA cepivih. Mesec dni pred pojavom predprinta študije Harvard-MIT je Corrigan napisal blog, v katerem so opisani možni mehanizmi in poti, po katerih bi lahko mRNA cepiva proizvedla enak pojav. V drugi objavi na blogu, napisani po objavi predprinta študije, je Corrigan poudaril, da imajo ugotovitve Harvard-MIT o koronavirusni RNK velike posledice za mRNA cepiva. Čeprav ne trdi, da se bo sintetična mRNA iz cepiva nujno obnašala enako kot koronavirusna RNK – to je trajno spremenila človeško genomsko DNK – dr. Corrigan meni, da ta možnost obstaja in si zasluži resno obravnavo.

Po Corriganovem mnenju je prispevek predprinta študije v tem, da »potrjuje, da je sprememba DNK verjetna oz. zelo verjetna.«

Reverzna transkripcija


Kot kaže besedna zveza "reverzna transkripcija, pot od DNK do mRNA ni vedno enosmerna. Encimi, imenovani reverzne transkriptaze, lahko pretvorijo RNA v DNK, kar omogoča, da se RNA vključi v DNK v celičnem jedru. Reverzna transkripcija (prepis) ni neobičajna. Genetiki poročajo, da "več kot 40 % genomov sesalcev vsebuje produkte reverzne transkripcije." Preliminarni dokazi, ki so jih navedli raziskovalci Harvard-MIT, kažejo, da lahko endogeni encimi reverzne transkripcije omogočajo povratni prepis koronavirusnih RNA in sprožijo njihovo vključevanje v človeški genom. Avtorji predlagajo, da klinične posledice zahtevajo nadaljnje študije zaradi različnih možnosti, glede na mesto vstavljanja integriranih virusnih fragmentov v človeški genom in zdravstveno stanje posameznika – kar lahko vključuje hujše imunske reakcije ... kot so "citokinska nevihta" ali avtoimunske reakcije."


Študija iz leta 2012 kaže, da ima integracija virusnega genoma v človeško DNK lahko hude posledice za celico, vključno z motnjami genov, insercijsko mutagenezo in smrtjo celice. Corrigan pravi, da možne poti, ki omogočajo povratno (retro) integracijo virusne RNA ali mRNA iz cepiva v človeško DNK, niso neznane ljudem, ki razumejo molekularno biologijo na globljem nivoju."


Kljub temu je razprava v predprintu študije o reverzni transkripciji in integraciji mRNA v človeški genom povzročila negativne komentarje bralcev, ki ne želijo ponovno preučiti biološke dogme, med njimi so nekateri celo zagovarjali umik študije (čeprav so predprinti študij po definiciji neobjavljeni) z razlogom, da bodo »teoretiki zarote« študijo vzeli za "dokaz", da lahko mRNA cepiva dejansko spremenijo našo genetsko kodo. Bolj premišljeni bralci so se strinjali s Corriganom, da študija postavlja pomembna vprašanja. Eden od bralcev je na primer napisal, da manjka potrditvenih dokazov, ki kažejo, da se beljakovinska bodica izraža samo kratek čas (recimo 1-3 dni) po cepljenju," in dodal: "Mislimo, da je tako, vendar za to ni nobenih dokazov."


Pravzaprav je odprto vprašanje, kako dolgo se v celicah ohranjajo sintetične mRNA iz cepiva – in s tem navodila za celice, da ohranijo proizvodnjo virusnih beljakovinskih bodic.

Običajno je RNA krhka in nestabilna molekula. Po mnenju znanstvenikov ta krhkost velja za mRNA katerega koli živega bitja - rastlin, bakterij, virusov ali človeka."


Toda sintetična mRNA v cepivih za COVID-19 je drugačna zgodba. Dejansko je bil korak, ki je znanstvenikom in proizvajalcem cepiv na koncu omogočil, da rešijo svoj desetletja trajajoči neuspeh pri uporabi mRNA, ugotovitev kako kemično spremeniti mRNA, da bi povečali njeno stabilnost in dolgoživost – z drugimi besedami, zdaj proizvajajo RNA, ki v celici traja veliko dlje kot virusna RNA ali celo RNA, ki jo naša celica običajno proizvaja za normalno proizvodnjo beljakovin. Samo ugibamo lahko, kaj sintetična mRNA počne, medtem ko je v celici. Corrigan domneva, da okrepljena dolgoživost sintetične mRNA iz cepiv povečuje verjetnost, da se bo vključila v človeško DNK. Poleg tega, ker je mRNA iz cepiva tudi inženirsko oblikovana tako, da je bolj učinkovita pri prepisu v beljakovine, so lahko negativni učinki mRNA iz cepiva bolj pogosti in močneje izraženi v primerjavi z RNA naravnega virusa.


Corrigan priznava, da lahko nekateri zavrnejo njegova opozorila in rečejo: "Če je virus sposoben to doseči, zakaj bi me potem skrbelo, če cepivo počne isto?" Corrigan ima pripravljen prepričljiv odgovor: »Je velika razlika med scenarijem, kjer se ljudem naključno in nevede spremeni genetika, ker so bili izpostavljeni koronavirusu in med scenarijem, po katerem bodo načrtno cepili milijarde ljudi, medtem ko jim govorijo, da se sprememba njihove genetike ne dogaja.« Na žalost je prevladujoči odnos ta, da "dirka za cepljenje javnosti" upravičuje to dodatno tveganje.


Sredi novembra, potem ko je Jerusalem Post bralcem povedal, da "ko se bo svet začel cepiti s temi povsem novimi in revolucionarnimi cepivi, ne bo vedel praktično nič o njihovih dolgoročnih učinkih," je direktor izraelske bolnišnice trdil, da ni vredno čakati še dve leti, da se ugotovijo "edinstvena in neznana tveganja" mRNA cepiv ali potencialni dolgoročni učinki.


V ZDA je navdušenje nad tehnologijo mRNA podobno. Le nekaj dni po tem, ko je CDC objavil posodobljene podatke, ki kažejo, da je bilo do marca 2021 prijavljenih več kot 2.200 smrtnih primerov posameznikov, ki so prejeli mRNA cepivo Pfizerja ali Moderne, je Atlantic pohvalil to tehnologijo z besedami, da sintetična mRNA iz Pfizer in Moderna COVID-19 cepiv predstavlja dosežek, ki bi lahko spremenil svet. Namesto da bi zavrnili možnost integracije mRNA v človeški genom kot teorijo zarote, bi znanstveniki morali opraviti dodatne študije, da bi ugotovili dejansko tveganje.


Corrigan je na primer prepričan, da »in vitro« podatki v človeških celičnih linijah (eden od virov podatkov, ki so jih preučili raziskovalci Harvard-MIT) ponujajo zanesljive rezultate, vendar je še vedno treba prepričljivo dokazati genomsko spremembo v resničnem življenju s PCR - sekvencioniranjem DNK ali testom Southern Blot prečiščene genomske DNK bolnikov s COVID-19 in cepljenih posameznikov. Toda namesto da bi obravnavala te raziskovalne vrzeli, se korporacije navdušujejo nad potencialom uporabe umetne mRNA, za upravljanje celičnih mehanizmov in proizvodnjo kakršnekoli možne beljakovine.


V sporočilu za javnost 10.marca 2021 so oznanili mRNA cepivo za zmagovalca v boju s COVID-19 in sporočili, da zdaj vsa večja farmacevtska podjetja preizkušajo tehnologijo mRNA in sicer s sprejetjem licenčnih pogodb in/ali sodelovanjem z dobro uveljavljenimi družbami za proizvodnjo RNA. Sodeč po pripravljenosti vodilnih v farmacevtskih družbah, da spregledajo dolgoročna in morda večgeneracijska tveganja zaradi mRNA cepiv, lahko verjamemo, da jih privlačijo vizije povečanja prihodkov z neskončnimi možnostmi poigravanja z mRNA izdelki.Vir: Childrens Health Defence

https://childrenshealthdefense.org/defender/science-mrna-vaccines-alter-dna/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=99d3026d-9cc6-4792-bdac-f6178e5c32db


Slovenski prevod je objavljen na PublishWall:

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/590706/obstaja-moznost-da-se-mrna-iz-cepiv-pfizerbiontech-in-moderna-vkljuci-in-spremeni-clovesko-genetiko


Prof. dr. sc. Romeo F. Quijano, zaslužni profesor dr. med. je povedal (9), da lahko pride do insercijske mutageneze, kar pomeni naključno vstavljanje virusne mRNA v celični genom človeka, kar lahko sprememni izražanje genov ali aktivira celične onkogene ( možnost indukcije tumorja).

* * *

Imunologinja in molekularna biologinja prof.dr. Dolores Cahill je povedala (10) (18):

»Pogledala sem v EU zakonodajo in videla, da je EU dne 17. julija 2020 sprostila vso zakonodajo na področju gensko spremenjenih organizmov in tako so zdaj vsi testirani in injicirani ljudje gensko spremenjeni organizmi (GSO). To je zato, ker je virusna mRNA v njihovem telesu in ni znano, ali se bo integrirala v gene oz. kromosome in do tega zagotovo prihaja, ker je toliko smrti po cepljenju. Zato potrebujemo shrambo ene na sto vial z mRNA, da vidimo kaj je dejansko v cepivih, ko bodo zlasti starejši ljudje začeli umirati.

Če se mRNA sekvence integrirajo v kromosome, jih bomo izražali do konca življenja. Virusna mRNA gre lahko v reproduktivne organe in se prenese na potomce. In če ste človek, ki izraža virusne proteine, ste po zakonski definiciji gensko spremenjen organizem, ki potrebuje dovoljenje za gibanje, tako kot vsak GSO produkt....

Zato je potrebno dobiti zakonit dostop do vial, da se preveri vsebina cepiva in trditve žvižgačev, da so v cepivu še druge vrste mRNA in jaz to zlahka naredim, ker imamo mrežo forenzičnih laboratorijev in smo vsi povezani.«

* * *

Dr.sc. Sanna Ehdin, dr.med., švedska imunologinja, avtorica in lektorica pravi (11):

»Podporniki tega "cepiva" trdijo, da se mRNA razgradi, toda kaj v resnici vedo o učinkih na naš genetski material, na naš imunski sistem in ali bo to spremenilo človekov genetski material? Tega nihče ne ve, ker preprosto ni bilo varnostnih testov ali dolgoročnih študij. Nihče ne prevzema odgovornosti in zagotovo ne farmacevtske industrije. Ta postopek je pravzaprav genetska manipulacija, ki je bila dolgo prepovedana in je doslej veljala za kriminalno. Kako lahko dovolimo, da se to zdaj zgodi?«

* * *

"Genetika oz. specifične genetske analize v tej študiji niso ovrednotene," so priznali v Pfizerjev protokolu. Enako velja za cepivo podjetja Moderna (12)

* * *

Dr. Lee Merritt, ki je preučevala biološka orožja in je delala kot ortopedski kirurg v ameriški mornarici ter je bila članica odbora Medicinske organizacije Arizone ter je objavila številne strokovno preverjene dokumente, meni, da mRNA cepiva proti COVID-19 prerazporejajo naše genetske kode in nas naredijo bolj dojemljive za okužbo z drugimi virusi.(13)

* * *

Prof. Didier Raoult, vodilni mikrobiolog in infektolog (14): Najprej bom predstavil Alana Fischer-ja, ki je en največjih znanstvenikov v Franciji in je izvrsten zdravnik. Za razliko od mnogih, ki le sodelujejo v protokolu testiranja, je on odkril gensko terapijo za imunodeficitne smrtnonosne bolezni otrok. Bil je prvi, ki je to naredil. Vsaka intervencija z nukleinskimi kislinami, DNK in RNK, prinaša nepredvidljive spremembe, kar se je tudi redno dogajalo.

Dr. Alain Fischer je najbolj merodajna oseba, ki lahko oceni, kako deluje mRNA cepivo.

Na spodaj priloženem videu si lahko pogledate TED Talk iz 2017, v katerem nastopa direktor Moderne – Dr. Tal Zacks. Iz »njegovih ust« lahko slišite, da gre pri uporabi mRNA za nič drugega kot (citat):


“We are actually hacking the software of life.” (dejansko smo ugrabili software življenja).

Ta software je seveda naša DNK in in mRNA je koda, s katero spreminjajo osnovno gradivo človeka.


V nadaljevanju dr. Tal pove tudi:

»V vsaki celici je nekaj, kar se imenuje messenger RNA ali na kratko mRNA, ki prenaša kritične informacije iz DNK v naših genih na beljakovine, ki so v resnici stvari, iz katerih smo vsi narejeni. To so ključne informacije, ki določajo, kaj bo celica naredila. Torej o tem razmišljamo kot o operacijskem sistemu. Torej, če bi to lahko spremenili, če bi lahko uvedli vrstico kode ali spremenili vrstico kode, se izkaže, da ima to globoke posledice za vse, od gripe do raka.«


Če bi lahko uvedli vrstico kode ali spremenili vrstico kode? To je ni čisto nič drugega, kot že omenjeno zgoraj – VDOR v programsko opremo življenja – VDOR v človeški DNK.


* * *

Na prvem delu slike je del navodil, ki ga je Ihan pripravil za NIJZ in so namenjena zdravniški stroki v Sloveniji. Na tej sliki Ihan trdi, da mRNA nikoli ne stopi v jedro celice.

A na drugem delu slike, vzete iz Enciklopedije Britannica, je popolnoma jasno, da se mRNA veže direktno na DNK znotraj jedra celice in da Ihan nesramno laže ter zavaja. Njegova trditev pa se seveda ne sklada tudi s tistim, kar je povedal glavni mož Moderne.

Kdo bi vedel, mogoče pa Ihan ve več kot izumitelj sam.

Vir: Denis Hass FB 17.3. 2021

* * *

Belgijski zdravnik dr. Johan Denis: mRNA se lahko vključi v DNK in ga nepovratno spremeni za vse prihodnje generacije (16)


* * *

Dr. Christian Perrone, profesor za infekcijske in tropske bolezni (17): Normalno gre v celicah sporočilo od DNK do RNK, ampak možno je tudi obratno pri določenih okoliščinah, ker imajo naše celice endogene retroviruse v DNK naših kromosomov, ki lahko proizvedejo encim reverzne transkriptaze. Zato tuja virusna mRNA iz injekcije cepiva lahko kodira DNK in se integrira v naše kromosome.


»Zato obstaja realna nevarnost trajne transformacije naših genov. Obstaja tudi možnost, da se preko modifikacije DNK v jajčecih ali spermijih te genske spremembe prenesejo na potomce.« Prof. Christian Perrone.

* * *


* * *

Prof.dr. Tomislav Terzin je profesor genetike, molekularne biologije in biologije razvoja na Unverzi Alberta v Kanadi. Povedal je (21):

»Pfizer mRNA cepivo je nova tehnologija, ki ima umetno narejeno genetsko informacijo za virusno spike beljakovinsko bodico, kar dajo v lipidne nanodelce. Ali bo ta nanodelec ostal v celični citoplazmi, ali pa bo šel tudi v jedro celice, kjer je DNK- to ni znano.«

* * *

Dr. Michael Yeadon, bivši podpredsednik Pfizerja pravi (22), da ker so gensko terapijo predstavili kot cepivo, niso povedali, kam bo šla mRNA in kako dolgo bo delovala. Kodira beljakovinsko bodico, ki je biološko aktivna in ima tudi fusogensko lastnost zlepljanja več celic, kar lahko povzroči koagulacijo krvi (mikrotromboza).

»Pri vsakem človeku bo mRNA šla v druge dele telesa, običajno tja, kjer je telo ranljivo. Nekateri so bolj občutljivi za tvorbo krvnih strdkov, tudi mlade ženske lahko dobijo vensko trombozo po prejemu mRNA cepiva.«

* * *

Revolucionarni preboj je naredil kanadski znanstvenik Derek Rossi leta 2010 povsem po naključju. Zdaj upokojeni harvardski profesor je v intervjuju za National Post trdil (23), da je našel način, da "reprogramirajo" molekule, ki nosijo genetska navodila za razvoj celic v človeškem telesu in vseh bioloških življenjskih oblikah.

»Te molekule se imenujejo "obveščevalna ribonukleinska kislina" ali mRNA in imajo sposobnost, da na novo napišejo ta navodila za proizvodnjo kakršne koli celice znotraj biološkega organizma. Resnično pomembno odkritje tukaj je bilo, da lahko zdaj uporabite mRNA, in če gre v celice, potem lahko mRNA izrazi katerokoli beljakovino v celicah.«

Malo je verjetno da bo Moderna dobila FDA dovoljenje pred tehnologijo hidrogela, ki ga razvija agencija zvezne vlade DARPA, skupaj z Profusa tehnologijo svetlobnih senzorjev, ki naj bi dobila FDA dovoljenje v prvi polovici leta 2021 in se bo zelo verjetno uporabila v cepivu za COVID-19 z možnostjo spremembe naše DNK.

* * *

Dr. Reid Sheftall,11. marec 2021:Resnica v znanosti: Ne cepite se, dokler ne vidite tega (24):

Strašljivi citati iz strokovno pregledanih študij:

- genomska integracija DNK cepiv v kromosome gostitelja je še ena skrb glede biološke varnosti, saj to lahko vodi v mutagenezo (mutacije DNK) in onkogenezo (rakotvornost)


- čeprav so prejšnje študije pokazale, da je tveganje insercije vsebine cepiva v kromosome gostitelja precej nizko, ameriška Uprava za hrano in zdravila (FDA) in Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) priporočata, da so študije o integraciji del varnostnega programa DNA cepiv


- v virusnih vektorskih cepivih so rekombinantni virusi, ki kodirajo antigene v nepovezanem gensko spremenjenem virusu. Astra Zeneca uporablja človeški adenovirus, ki se ne replicira, Johnson&Johnson pa adenovirus primatov (šimpanzov). Za koronaviruse se najbolj pogosto uporablja Encefalitis virus kopitarjev.


- rekombinantni virusi nosijo tveganje integracije svojega genoma v človeški genom, zato so pred pričetkom kliničnih preizkusov potrebne dodatne ocene biološke varnosti cepiv


Če encim reverzne transkriptaze spremeni sintetično mRNA iz cepiva v DNK, se ta lahko integrira v genom cepljenje osebe. Rekombinantni virus je virus, v katerega vstavijo del mRNA za kodiranje beljakovinske bodice virusa SARS CoV-2. To je podobno kot pri mRNA cepivih.Viri:

(9) https://www.bulatlat.com/2020/08/21/hazards-of-the-covid-19-vaccine/


(10) https://www.youtube.com/watch?v=vca1uVerXGQ

(11) https://dokumentarac.hr/covid-19/otvoreno-pismo-svedskom-premijeru-zaustavite-novi-zakon-o-pandemiji-i-rizicno-cjepivo-za-covid-19/

(12) https://publishwall.si/narava.zdravi/post/578196/zda-tozba-dr-horowitza-proti-pfizer-in-moderna-cepivu-za-covid-19

(13) https://www.wakingtimes.com/bioweapons-researcher-believes-covid-vaccines-are-a-form-of-weaponized-medicine/

(14) https://publishwall.si/narava.zdravi/post/577307/francija-profdr-raoult-didier-covid-19-cepiva-so-nesmiselna-neucinkovita-in-nevarna

(15) https://www.youtube.com/watch?v=FU-cqTNQhMM&t=7s

(16) https://www.facebook.com/KraljevicMarkoIII/videos/2918869551724897

(17) https://dokumentarac.hr/covid-19/profesor-christian-perronne-otvoreno-pismo-gradanima/?fbclid=IwAR1iOTLamS-ltMFOB1v5E6L74QoZCFxyoc9o7vNv06nQuWiF48tkNNEPz14

(18) https://www.facebook.com/101017414921399/videos/425883341954748

(19) https://dokumentarac.hr/novosti/modificirana-mrna-ima-izravan-ucinak-na-gene/

(20) https://www.nature.com/articles/3302074

(21) https://publishwall.si/narava.zdravi/post/575996/prof-dr-tomislav-terzin-o-pcr-testu-in-cepivu-za-covid-19

(22) https://rumble.com/vfr30h-michael-yeadon-iluzija-covida.html?fbclid=IwAR1UrlVyG3nL0o4qQe9Pxc0tBCntS00TKUaL_LSt7emrrPghRYuMHO2THbk

(23) https://www.mintpressnews.com/darpa-covid-19-vaccine-implant-mrna/271287/?fbclid=IwAR16QDe8nflnlHKnHraFXtI-D1zIrZmouGsjI9M5aFx2oWldJ6m3GdmqzS8

(24) https://www.youtube.com/watch?v=2xUxCIfMjIQ


497 views0 comments