A je to vse slučajno? A ima to kakršnokoli vezo s pandemijo? Seveda, da ne. COVID-DIVOC ???

Objava prejetega pisma


Kot sem že nekajkrat omenila, COVID- 19 pomeni….

Certification of Vaccination Identification by Artificial Intelligence​…….


Potrditev identifikacije cepljenja s pomočjo umetne inteligence......


Potrdilo o cepljenju s katerim ti dajo nacionalni ID in

potem te AI- umetna inteligenca lahko spremlja (s pomočjo 5G)


Obstaja pa tudi nazaj obrnjena beseda od covid in to je DIVOC…. Digital Infrastructure for Vaccination Open Credentialing…. Digitalna infrastruktura za odprto akreditiranje cepljenja........ To je enotna globalna digitalna platforma za nadzor cepljenja proti covid za celotno prebivalstvo sveta (spodaj je pdf)

DIVOC nazaj in prepisan v hebrejščino, pomeni “posedovanje zlega duha ..."


In satanska elita nam povsem odkrito pravi, kot spodaj na sliki, da nihče, ki se ne bo poklonil luciferju, ne bo vstopil v nov svetovni red, (ki se z bliskovito hitrostjo vzpostavlja sedaj) in nihče ne bo vstopil v novo dobo, dokler ne bo sprejel luciferjeve iniciacije- torej nekega obreda prehoda in to je žig zveri in ta žig zveri je nevidni tatu, ki bo uveden za cepljene pod pretvezo, da ne bo prihajalo do zlorab in ponarejenih QR kod in fake cepljenja in kao zaradi enostavnosti, lažje imeti QR kodo “vžgano” na roki kot na telefonu ali papirju…papirji se izgubljajo, telefona nimajo vsi itd…….

In prosim poslušajte me, ne cepite se, ne testirajte se!........


z žigom zveri se stvar konča za vedno…..

Najbolj od vsega se sprašujem, kje so duhovniki zaspali???


DNA

Slavni preiskovalni novinar Anthony Patch je več let raziskoval načrte za nadzor sveta s pomočjo ustvarjenih pandemij in obveznih cepiv. Med intervjujem leta 2014 je ta raziskovalec napovedal naslednje:

„Sprostili bodo umetni koronavirus. Zaradi tega bodo ljudje zahtevali cepivo, da jih zaščitijo. To cepivo bo telesu osebe dodalo tretji sev DNA, in bo v bistvu postal hibrid."
„Ko osebi enkrat vbrizgajo, se skoraj takoj spremeni njena DNK. Ta genska sprememba bo povzročila, da bodo ljudje izgubili sposobnost, da mislijo sami, ne da bi se sploh zavedali, da se je to zgodilo. Tako jih je mogoče lažje nadzorovati, da postanejo sužnji elite. "

Spodnja slika iz leta 2010 in Rockefellerjeve fundacije- 4 koraki v pandemiji


Shranite si PDF dokument!

DIVOC Overview V4
.pdf
Download PDF • 1.69MB

Konec pisma


ISKRENA HVALA ZA POSLANE MATERIALE !!!

855 views1 comment