Še vedno mislite, da gre samo za virus? Ponovno premislite. Gibraltar je že odpovedal božič!?!

Gibraltar je najbolj cepljena destinacija na planetu Zemlja. Kakšno sranje je to?


Gibraltarska vlada je pravkar sporočila, da so "uradne božične zabave, uradni sprejemi in podobna srečanja" odpovedani.


Ministrica za zdravje Samantha Sacramento je ta teden dejala:


»Drastično povečanje števila ljudi, ki so bili pozitivni na Covid-19 v zadnjih dneh, je močan opomnik, da je virus še vedno zelo razširjen v naši skupnosti in da je odgovornost vseh nas, da sprejmemo vse razumne previdnostne ukrepe, da se zaščitimo in naši najdražji."


Tako močno sem se smejal, da sem se skoraj zadušil, ko sem prebral, da je Gibraltar 118-odstotno cepljen. Ja, preberite še enkrat. Kako je to mogoče? No, po mnenju statistikov rt.com:


Več kot 118 % prebivalstva Gibraltarja je v celoti cepljenih proti Covid-19, pri čemer ta številka preseže 100 % zaradi odmerkov, ki jih dajejo Špancem, ki vsak dan prečkajo mejo na delo ali obiščejo ozemlje. Celotna odrasla populacija Gibraltarja je v celoti cepljena od marca, maske pa so še vedno potrebne v trgovinah in javnem prevozu.


To je neverjetno za nekoga, kot sem jaz, ki se je v srednji šoli mučil z osnovno matematiko.


Nihče si tega ne upa povedati. Zakaj toliko polno cepljenih zboli za covidom?

Zakaj cepiva ne preprečujejo prenosa? Kaj se v resnici dogaja?


Tukaj sem kot potrpežljivost na spomeniku in čakam,

da se glavnemu poročevalcu spet utrga in zjoče » totalno sranje«.


To je upanje, ki te ubije.

Still think it’s all been about a virus? Think again. Gibraltar has just cancelled Christmas. Gibraltar is the most vaccinated place on Planet Earth.

What kind of fuckery is this?


The Gibraltarian government has just announced that “official Christmas parties, official receptions and similar gatherings” have been canceled.


Health Minister Samantha Sacramento said this week:


“The drastic increase in the numbers of people testing positive for Covid-19 in recent days is a stark reminder that the virus is still very prevalent in our community and that it is the responsibility of us all to take every reasonable precaution to protect ourselves and our loved ones.”


I laughed so hard I nearly choked when I read that Gibraltar is 118 per cent fully-jabbed. Yes, read that back. How is that possible? Well, according to rt.com statisticians:


More than 118% of Gibraltar’s population are fully vaccinated against Covid-19, with this figure stretching beyond 100% due to doses given to Spaniards who cross the border to work or visit the territory every day. Gibraltar’s entire adult population has been fully vaccinated since March, and masks are still required in shops and on public transport.


That is mind-bending for someone like me who struggled with basic maths in high school.


No-one dares to say it. Why are so many fully-jabbed coming down with covid? Why are the jabs not preventing transmission? What’s really going on?


I’m like patience on a monument over here, waiting for a mainstream reporter to break ranks and cry “bullshit.”


It’s the hope that kills you.


Vir: / Source: Richie Allen

https://richieallen.co.uk/the-most-vaccinated-place-in-the-world-just-cancelled-christmas/


1,371 views0 comments